Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

De behangsoort (glas)vliesbehang wordt, net als het alternatief glasvezelbehang, gemaakt door het samenpersen van glasvezels. In tegenstelling tot glasvezelbehang is glasvliesbehang volledig glad en heeft het dus geen patroon. Dit maakt dit soort behang uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk.

Op deze pagina leest u alles over dit soort behang. Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden met deze behangsoort? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten als de leeftijd van uw woning en of u naast het behangen van uw wanden ook nog interesse heeft in andere wandafwerking. Wilt u een indicatie van uw totale kosten? Vraag hieronder binnen 1 minuut uw prijsindicatie op maat aan! Hier nemen wij alle bovenstaande aspecten mee, waardoor u een nauwkeurigere prijsopgave krijgt dan u elders zal vinden. 

Bereken hier uw prijsindicatie

De beste kwaliteit met ProGold Glasvliesbehang

Bij Uwglasvezelbehanger werken we enkel met materialen uit het topsegment van de markt en daarom gebruiken we ProGold. Dit is een A-merk van Sigma, dus u hoeft zich geen enkele zorgen te maken over de kwaliteit van uw wanden. Met ProGold heeft u jarenlang plezier van uw behang!

De kenmerken van ProGold behang 

Het fijne van glasvliesbehang is dat het geen motief bevat en dus een mooi alternatief vormt voor glad stucwerk. Daarnaast is het goed om het gramsgewicht te weten. Een hoger gewicht betekent meer vezels en dus een hogere kwaliteit van het materiaal. Wij gebruiken uitsluitend 200 grams behang van ProGold, zodat u verzekerd bent van optimale kwaliteit.

Uw voordelen van glasvliesbehang

Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit van uw leefomgeving. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Haarscheuroverbruggend

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Daarom is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Voor een perfect glad resultaat is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig vliesbehang en afwerkingsproducten, zorgen wij dat uw wanden lang mooi en stootvast blijven. 

  • Eenvoudig overschilderbaar

Naast dat deze behangsoort de ondergrond volgt, is het mogelijk om er overheen te schilderen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS en helpen u graag bij het vinden van de juiste kleur en verfsoort voor uw woning.

  • Duurzaam en allergievrij

Met vliesbehang worden uw muren behalve stevig ook duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is ons 200 grams glasvliesbehang allergievrij, doordat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  • Brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

Ons behang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het behang een getest en gecertificeerd product en vrij van schadelijke stoffen.

  • Glasvliesbehang blijft lang mooi

Speciale impregneermiddelen maken het behang flexibel en sterk, waardoor uw wanden langer mooi blijven. Zo voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliezen.

Glasvliesbehang aanbrengen 

Overtuigd van de voordelen van glasvliesbehang? Deze behangsoort is een uitstekend alternatief voor stucwerk, de uitstraling is bijna niet te onderscheiden. Bij Uwglasvezelbehanger kunt u kwalitatief glasvliesbehang naadloos laten aanbrengen. Wilt u eerst zien hoe dat eruit ziet? Kom langs in onze showroom!

Let op: het is belangrijk dat de ondergrond behangklaar is. In de nieuwbouw wordt dit gedaan door de aannemer. Bij twijfel kunt u altijd terecht bij onze behangers. Aan de hand van een foto of video kunnen wij u helpen.

Maak een showroomafspraak

Kosten Glasvliesbehang aanbrengen

Als het gaat om kosten is glasvliesbehang aanbrengen door Uwglasvezelbehanger een slimme keuze. Dankzij onze hoogstaande materialen kiest u namelijk altijd voor optimale prijs-kwaliteitverhouding. Weten wat het voor u kost om uw wanden te laten afwerken met ons glasvliesbehang? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Vraag daarom kosteloos een vrijblijvende prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Uwglasvezelbehanger, uw glasvliesbehanger

Glasvliesbehang is de juiste keuze wanneer u structuurloos behang zoekt met de uitstraling van stucwerk. Wilt u glasvliesbehang aanbrengen, dan krijgt u bij Uwglasvezelbehanger standaard de topkwaliteit van 200 grams glasvliesbehang. Voor scheuren hoeft u niet bang te zijn dankzij het hoge aantal samengeperste vezels. We helpen u door heel Nederland en u kunt rekenen op snelle communicatie en flexibele planning. Natuurlijk kunnen we ook voor u stucen, maar dan moet u rekening houden met extra risico vanwege de werking in huizen. Met glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger beleeft u nog lange tijd plezier aan uw wanden!

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met glasvliesbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact (chat, telefoon of e-mail) opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is (glas)vliesbehang?

  • Waarom (glas)vliesbehang?

  • Wat kost (glas)vliesbehang?

  • Wat is het verschil tussen (glas)vliesbehang en papierbehang?

  • Wat is het verschil tussen glasvezelbehang en (glas)vliesbehang

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 52 beoordelingen