Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

Beoordelingen Uwnieuwbouwwoning.nl

9,1
met 118 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,0
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,2

Beoordeeld door: Martijn

10-10-2018
9,1

Totale woning snel en keurig afgewerkt, goede vakmanschap en goede bereikbaarheid

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Edwin

26-09-2018
9,1

Zeer plezierig personeel en denken goed mee. Aanrader

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Yvon en frank

21-09-2018
10,0

Mooi werk afgeleverd. Voortraject prima begeleid. Goede telefonisch contact met Mitchel die meteen weet met welk project hij contact heeft. Top personeel op de werkvloer. Netjes in omgang en in werkzaamheden.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Chantal

14-09-2018
8,6

Denken goed mee, informeren goed vooraf over maximaal haalbare resultaat, snel contact en betrouwbaar.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Tuan

04-09-2018
9,3

-Helder offerte met de specificatie van alle materialen ( met goede kwaliteit).
-Duidelijk communicatie vooraf en ook tijdens de uitvoering. Afspraak is afspraak.
- Vol tevredenheid met het resultaat.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Dorien

27-08-2018
9,2

We zochten een bedrijf dat ons kon helpen met glasvliesbehang en kwamen hier uit. Uiteindelijk hebben de drie mannen die zijn geweest nauwkeurig en netjes werk geleverd. De communicatie vooraf, tijdens en na de klus verliep uitermate goed!

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Michael

14-08-2018
9,0

Er moet natuurlijk altijd wat te verbeteren zijn vandaar de 9 als score, dat houdt jullie scherp 😉
Maar ik moet zeggen dat ik super tevreden ben met het resultaat. Zowel de muren als het plafond zijn superstrak behangen met de renovlies waardoor het één strak geheel is geworden in mijn gehele woning.
Kortom geen spijt van en hopen dat het de komende jaren zo blijft.
Dank voor de adviezen en expertise die jullie bij meerdere woningen in ons appartementencomplex hebben uitgevoerd.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeroen

10-08-2018
9,4

Snel en netjes afgewerkt. Heel tevreden met hoe er gewerkt is en het resultaat.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Wouter

07-08-2018
9,0

Tevreden. Makkelijk communiceren en behulpzaam.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Beoordeeld door: Mariska

31-07-2018
9,3

Zeer goede ervaring met zowel het uitvoerend- als kantoorpersoneel; pro-actief, betrokken, accuraat en vakkundig. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Een goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Ik zou Uwnieuwbouwwoning.nl aanbevelen!

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.