Lees ervaringen van anderen

Laat direct een beoordeling achter

  • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Top bedrijfVanaf het begin de communicatie met Kirsten, Mitchell en Cas als zeer prettig ervaren. Volledig ontzorgd door deze mensen en het werk op locatie was tot in de puntjes geregeld. Echte vakmannen voor zowel de wanden, plafonds als de vloer. Al met al een top bedrijf!!
Casper, Voorthuizen
zeer tevreden Wij hebben de gehele afwerking van ons nieuwbouwhuis door uwnieuwbouwwoning.nl laten doen.plafonds wanden vloer en trappen, zijn er erg blij mee.Mooie showroom en goed personeel!
Henk, Jansen
Grote klasseDonderdagmorgen stond de bus met 3 man uit Amsterdam bij mij in Maastricht voor de deur. Op vrijdagmiddag 17.00uur vertrokken ze na 270m2 vliesbehang te hebben aangebracht. Éen lange muur heeft een kleurtje gekregen de rest is wit. Foto staat inmiddels op facebook.
Tineke van den Akker, Maastricht
Snel en zeer goed werk!Zeer tevreden met het geleverde werk van uwnieuwbouwwoning.nl! De opdracht is aangenomen via Cas Hulsebos, altijd bereikbaar en netjes in zijn communicatie. Stukadoors 'Appie' en zijn team hebben het uitgevoerd en hebben zeer strak werk geleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!
Koen, Raalte
Verliep soepel De stukadoors hebben de benedenverdieping van onze bestaande woning mooi afgewerkt. Communicatie over de afspraken verliep soepel met uwstukadoors.nl. De communicatie met de stukadoors zelf was lastig, want ze spraken geen nl/engels, alleen wat steenkolen duits. Maar aardige mannen, leverden goed werk af (voor zover we nu zien, de stuc is nog aan het drogen).
Jolien, Houten
Planning, communicatie en werkzaamheden super!Laagdrempelig en persoonlijk contact in de planning. Ook bij verschuiven van onze opleverdatum bleven we door de korte lijntjes een ideale planning aanhouden. De uitvoering was ook naar wens. Ze werken met hardwerkende vakmannen. Via mail en telefoon bleven we up-to-date. Zowel de muren als de vloeren zijn goed verzorgd en bij aanvankelijk wat mindere afwerking kwamen ze snel terug voor prima herstel.Heel blij mee en dus zeker een aanrader.
Judith, Breda

Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

Wij kunnen meer!

Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

Merken die wij gebruiken
VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo