Zolderplaten afwerken

Is uw zolder voorzien van de standaard groene of bruine zolderplaten? En wilt u deze een stijlvolle afwerking geven? Zolderplaten afwerken is één van onze specialismen. Uwglasvezelbehanger.nl helpt u graag met het realiseren van fris en strak afgewerkte zolderplaten.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Welke mogelijkheden zijn er om zolderplaten af te werken?

De meeste mensen vinden de standaard groene of bruine zolderplaten niet echt mooi. De ruimte lijkt er donkerder en kleiner door. Gelukkig zijn er veel manieren om ze te bewerken, waardoor de zolder een prettig lichte en strakke uitstraling krijgt. 

Zolderplaten afwerken met latexverf

Een populaire oplossing is het afwerken van de zolderplaten met latexverf. Latex is een prima verfsoort om zolderplaten mee af te werken: het droogt snel, is makkelijk overschilderbaar en oplosmiddelvrij. 

De verf brengen we met een spuit aan onder hoge druk, wat een zeer strak en egaal resultaat oplevert. Wit is de meest gekozen kleur, maar in principe is elke kleur mogelijk. 

Wat zijn de voordelen van een afgewerkt plafond?

Het netjes afwerken van zolderplaten biedt veel voordelen. Op de eerste plaats natuurlijk dat uw zolder er een nieuwe, frisse uitstraling door krijgt. Ook oogt een ruimte al snel lichter en ruimer als deze in een lichte kleur is afgewerkt. Daarnaast is het een duurzame oplossing, die jarenlang meegaat. 

Wat zijn de kosten van het afwerken?

De kosten van zolderplaten afwerken hangen voor een groot deel af van de grootte van uw zolder. Om van tevoren een helder inzicht in de kosten te krijgen, bevelen we onze prijsindicatietool aan. Vul uw gegevens in en de tool berekent simpel en snel de kosten.

Van tevoren het eindresultaat zien? Kom naar onze showroom!

Wilt u groene of bruine zolderplaten laten afwerken, en bent u benieuwd naar hoe het er in de praktijk uitziet? Maak dan een afspraak in onze showroom. Bekijk op uw gemak onze oplossingen waarbij we u op maat adviseren.

Daarom uw zolderplaten laten afwerken door een professional

Zolderplaten afwerken is een pittige klus die we u graag uit handen nemen. Uwglasvezelbehanger.nl zorgt voor een professionele, strakke afwerking waar u nog jarenlang woonplezier van hebt. 

De kwaliteit van Uwglasvezelbehanger.nl

Uwglasvezelbehanger.nl biedt een breed pakket aan werkzaamheden op het gebied van de afbouw van uw woning. U kunt bij ons terecht voor de afwerking van wanden, vloeren, plafonds en trappen. Of kies voor ons totaalpakket, waarbij onze vakmensen de totale zorg voor de afwerking van uw woning op zich nemen. Voor vragen over de afwerking neem contact met ons op.

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo