Plafond afwerken

Op zoek naar een partij voor uw plafond afwerking? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres. Wij verbeteren de sfeer van uw woning door uw ruimte groter en lichter te ogen. Wilt u weten hoe? Lees dan verder!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn de voordelen van een afgewerkt plafond?

Een afgewerkt plafond brengt met zich mee een strakke, nieuwe en frisse uitstraling aan de gehele ruimte. Met een mooi afgewerkt plafond lijkt de woning ruimer en vaak ook lichter. Een goede plafond afwerking geeft als voordeel dat u uw woning meer sfeer en stijl geeft. 

Wat zijn de kosten van het plafond afwerken?

Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan als u graag wilt weten wat uw investering zal zijn. Vul uw wensen en gegevens in en dan krijgt u gelijk de prijs die bij uw plafond past. Dit geeft u een duidelijk inzicht in uw investering.

 

Wat voor verschillende soorten plafondafwerking zijn er?

Er zijn verschillende manieren om een plafond af te werken. De meest voorkomende oplossingen voor een plafondafwerking zijn: 

Plafondafwerking door middel van stucen

Een plafond stucen is een van de meest voorkomende afwerkmethodes. Stucen kan zowel vlak als grof. Glad geeft vaak een meer luxe uitstraling. Het is alleen een lastige klus, omdat u constant boven uw hoofd werkt. Daarom adviseren we om het stucen te laten uitvoeren door een professional. 

Plafondafwerking met gipsplaten

Een plafond laten afwerken met gipsplaten geeft altijd een strak resultaat. Bovendien is het met gipsplaten ook mogelijk om bijvoorbeeld rookmelders of spotjes te verwerken in het plafond. 

Plafondafwerking met zolderplaten

Een plafond op zolder wordt over het algemeen afgewerkt met zolderplaten. Deze worden op een andere manier afgewerkt. Ze krijgen namelijk een latex laag.

Plafond afwerken bij een klant

Benieuwd naar het eindresultaat? Kom naar onze showroom!

Wilt u vooraf het eindresultaat zien? Maak dan een afspraak in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien voor de afwerking van uw plafond. Daarbij krijgt u ook advies op maat door één van onze plafond specialisten.

Laat uw plafond afwerken door Uwglasvezelbehanger.nl

Laat uw plafond afwerken door professionals: de vakmensen van Uwglasvezelbehanger.nl leveren kwaliteit en gaan secuur te werk. U geniet daarna nog jarenlang van een strak en mooi plafond.

Uwglasvezelbehanger.nl zorgt voor de gehele afwerking van uw woning

Bij Uwglasvezelbehanger.nl houden wij ons niet alleen bezig met uw plafond. Nee, Uwglasvezelbehanger.nl maakt deel uit van Uwnieuwbouwwoning.nl en daar staan wij klaar voor de gehele afwerking van uw woning. 

Zo kunt u bij ons terecht voor wandafwerking, trapafwerking, vloerafwerking en ga zo maar door. Neem dus snel een kijkje of neem contact met ons op. We kijken graag samen naar de beste mogelijkheden van uw woning.

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo