Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Scanbehang is een algemene benaming die voor zowel behang met structuur (glasvezelbehang) als zonder structuur (glasvliesbehang) wordt gebruikt. Dit type behang wordt veel aangebracht bij nieuwbouw, projectbouw en bedrijfspanden zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, etc.

Op deze pagina leest u alles over dit soort behang. Bent u benieuwd naar de kosten voor de afwerking van uw wanden? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Denk hierbij aan de leeftijd van uw woning en verdere wandafwerking. Vraag hieronder binnen 1 minuut uw prijsindicatie op maat aan! Hier nemen wij alle bovenstaande aspecten mee, waardoor u een nauwkeurigere prijsopgave krijgt dan u elders zal vinden. 

Bereken hier uw prijsindicatie

De beste kwaliteit van ProGold Scanbehang

Zoals eerder vermeld bevat scanbehang alle soorten behang. Bij Uwglasvezelbehanger gebruiken we dan ook zowel 170/185 grams als 200 grams ProGold behang. Dit hoge gramsgewicht is belangrijk, want hoe hoger het gewicht, hoe meer vezels het behang bevat. Het hoge aantal vezels zorgt voor een stevige dikte en dus voor een hoogwaardige kwaliteit. Ons stevige ProGold behang werkt scheuroverbruggend en zorgt er daarnaast voor dat uw wanden brandveilig en stootvast zijn. Dankzij onze professionele afwerking bent u gegarandeerd van een strakke oplevering van scanbehang met een schitterende uitstraling.

De kenmerken van ProGold behang 

We gebruiken twee soorten ProGold Scanbehang, namelijk glasvliesbehang en glasvezelbehang. Het verschil tussen deze twee types behang zit hem voornamelijk in de structuur. Glasvliesbehang is volledig egaal en voorziet uw woning van prachtige, strakke en gladde wanden. Kiest u voor glasvezelbehang, dan kiest u voor een dessin met een structuur. 

Uw voordelen van Scanbehang

Welk type behang u ook kiest, bij Uwglasvezelbehanger krijgt u altijd hoge kwaliteit. Daarnaast biedt ons behang verschillende voordelen, we zetten ze graag voor u op een rijtje.

  • Scheuroverbruggende werking

Met de scheuroverbruggende werking hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontstaan van kleine scheurtjes en barsten in uw wanden. Zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatiewoningen is scanbehang een waardevolle toevoeging. Het scanbehang heeft niet alleen een voorkomende werking, maar helpt ook bij het maskeren van eventuele bestaande oneffenheden.

  • Duurzaam en allergievrij

Scanbehang is een duurzame en bovendien hygiënische keuze. Het behang is eenvoudig af te nemen met water of speciale reinigingsmiddelen, dankzij onze vakkundige afwerking. Organismen kunnen zich niet in de ondergrond nestelen en daardoor krijgt u geen last van allergieën, dat is natuurlijk wel zo prettig.

  • Brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

Behalve voor duurzaamheid en hygiëne kiest u met dit soort behang ook nog eens voor veiligheid. Ons behang is getest en vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast is het scanbehang brandvertragend en voorzien van een ISO-certificaat.

  • Lang plezier van uw wanden

Het ProGold behang van Uwglasvezelbehanger geeft uw wanden een prachtige uitstraling. Een voordeel is dat u daar gegarandeerd nog jarenlang van kunt genieten. Wij behandelen ons behang namelijk met speciale imprigneer om uw wanden flexibel en sterk te maken.

Scanbehang aanbrengen 

Uwglasvezelbehanger kan door heel Nederland scanbehang aanbrengen, zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Het is wel belangrijk dat uw wand behangklaar wordt opgeleverd. Twijfelt u over de ondergrond in uw woning? Neem contact op en we helpen u graag.

Maak een showroomafspraak

Kosten Scanbehang aanbrengen

Prijstechnisch is scanbehang aanbrengen bij Uwglasvezelbehanger de beste keuze. Hier krijgt u namelijk topkwaliteit, zonder te veel te betalen. Benieuwd wat het voor u kost om uw wanden te laten afwerken? Vraag kosteloos een vrijblijvende prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Uwglasvezelbehanger, uw Scanbehanger

Voor hoge kwaliteit scanbehang gecombineerd met vakmanschap hoeft u niet verder te zoeken. Uwglasvezelbehanger levert scanbehang uit het topsegment door heel Nederland en is flexibel in de planning en communicatie. Voordat u een keuze maakt, helpen onze deskundige adviseurs u graag bij eventuele twijfels en vragen. Maak een afspraak voor onze showroom of stel direct uw vraag via onze chatbox.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met scanbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is Scanbehang?

  • Welke soorten scanbehang zijn er?

  • Waarom scanbehang?

  • Wat kost scanbehang?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 53 beoordelingen