Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Renovliesbehang (ook wel fleecebehang of renovatievlies genoemd) is een andere benaming voor glasvliesbehang. Deze behangsoort wordt gemaakt door het fijnpersen van fijne vezels. Hierdoor ontstaat een zeer sterk behang. In tegenstelling tot glasvliesbehang wordt er in renovliesbehang ook papier verwerkt. Dit maakt glasvliesbehang een sterkere oplossing voor renovliesbehang. Het behang heeft nagenoeg dezelfde uitstraling, maar bestaat volledig uit vezels en biedt daarmee extra stevigheid.

Op deze pagina leest u alles over renovliesbehang. Benieuwd wat wij kunnen doen voor uw wanden? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Denk hierbij aan de leeftijd van uw woning en verdere wandafwerking. Vraag hieronder binnen 1 minuut uw prijsindicatie op maat aan! Hier nemen wij alle bovenstaande aspecten mee, waardoor u een nauwkeurigere prijsopgave krijgt dan u elders zal vinden. 

Bereken hier uw prijsindicatie

De beste kwaliteit met ProGold; het alternatief voor renovliesbehang 

Uwglasvezelbehanger maakt uitsluitend gebruik van het A-merk ProGold om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Renovliesbehang wordt immers vaak gekozen om de uitstraling van stucwerk na te bootsen. In principe is deze behangsoort gelijk aan glasvliesbehang, met als enige verschil dat in renovliesbehang papier is vermengd. Voor een optimale stevigheid en sterkte van uw wanden, is een behangsoort zonder papier aan te raden. Met glasvliesbehang bent u verzekerd van een goed alternatief voor stucwerk. 

De kenmerken van ProGold glasvliesbehang

Glasvliesbehang is geschikt om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Door de gelijkmatige structuur zullen uw muren er prachtig strak uitzien. Hét ideale alternatief voor stucwerk dus. Het is niet voor niets dat de populariteit van dit type behang toeneemt en steeds meer mensen ervoor kiezen om hun wanden hiermee af te werken. Met behang van ProGold krijgt u te allen tijde waar voor uw geld dankzij de hoge kwaliteit.

Glasvliesbehang vs renovliesbehang

Om de juiste keuze voor uw behang te kunnen maken, is het goed om de voordelen per soort na te gaan. We sommen de voordelen van glasvliesbehang, ten opzichte van renovliesbehang, voor u op.

  • Bescherming van uw wanden

Glasvliesbehang aanbrengen zorgt voor bescherming van uw wanden. Er ontstaan minder snel scheuren en andere oneffenheden, waardoor uw muren een mooie egale afwerking krijgen. Doordat er papier is verwerkt in renovliesbehang is dit behang minder stevig. 

  • Makkelijk toepasbaar

Of u nu een nieuwbouw- of renovatiewoning heeft, glasvliesbehang is overal makkelijk aan te brengen. Het behang is namelijk geschikt voor verschillende ondergronden zoals gipskarton, stucwerk en beton. Wanneer er daarentegen renovliesbehang wordt gebruikt in nieuwbouwwoningen is er een grotere kans op scheurtjes in de wanden, gezien deze behangsoort minder stevigheid biedt. 

  • Hygiënisch en allergievrij

Dankzij de gelijkmatige structuur van glasvliesbehang krijgt u hiermee geen last van allergie. In combinatie met Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex kan het behang ook nog eens eenvoudig gereinigd worden.

  • Brandvertragende werking

Met ISO-gecertificeerd glasvliesbehang zorgt u voor extra veiligheid van uw woning. Dit behang heeft namelijk een brandvertragende werking en bevat daarnaast geen schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen aantasten.

Glasvliesbehang, hét alternatief voor renovliesbehang, aanbrengen 

Wilt u glasvliesbehang laten aanbrengen in uw woning? Bij Uwglasvezelbehanger kunt u terecht voor een professionele afwerking. Onze vakmensen gaan voor 100 procent kwaliteit en gebruiken daarom uitsluitend materialen uit het topsegment van de markt. Voor de afwerking maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk dan onze kleurinspiratiepagina.

Maak een showroomafspraak

Kosten glasvliesbehang aanbrengen

De kosten voor glasvliesbehang kunnen uiteenlopen, dus het is goed om u van te voren te verdiepen in de prijzen voor verschillende behangsoorten. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden bij Uwglasvezelbehanger? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool. Wij zullen de offerte binnen enkele minuten naar u mailen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent en of dit in uw budget past.

Bereken hier uw prijsindicatie

Uwglasvezelbehanger, uw Behanger

Uwglasvezelbehanger kan u door heel Nederland helpen met de juiste behangkeuze en natuurlijk ook met het aanbrengen en afwerken ervan. We bieden snelle communicatie en zijn flexibel in de planning. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor onze showroom, zodat u een beeld krijgt bij onze behangsoorten voordat u overgaat op aanschaf. Neem bij vragen gerust contact met ons op via ons online contactformulier of stel direct uw vraag in onze chatbox!

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met renovlies behang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is renovlies behang?

  • Waarom renovlies behang?

  • Wat is het verschil tussen renovlies behang & glasvliesbehang?

  • Wat kost renovlies behang?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 52 beoordelingen