Soorten glasvliesbehang

Glasvliesbehang is behang met een egale structuur. Door uw muren te behangen met dit behang, bent u verzekerd van wanden met een strakke en gladde uitstraling. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Ook is het de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Dit is een perfecte manier om de kwaliteit en uitstraling van uw wand te verhogen.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvlies?

Glasvliesbehang is een volledig structuurloos behang. Met een structuurloos behang zijn uw wanden helemaal egaal afgewerkt en is er achteraf geen enkel motief te vinden in uw wanden.

Vaak wordt Glasvliesbehang verward met en renovliesbehang. Het verschil is echter dat in renovlies papier wordt verwerkt. Dit maakt het renovlies minder stevig en daarom kiezen wij ervoor om met glasvliesbehang te behangen.

Hoogwaardig 200 grams behang

Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten. Daarom kiezen wij voor hoogwaardig 200 grams glasvliesbehang. Daarmee garanderen we dat uw muren jarenlang mooi blijven. Ons 200 grams behang

… produceert superieure non-paint producten
… staat voor innovatie van non-paint producten
… producten worden getest door ervaren vakschilders
… is afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS

220 gram glasvlies - Uwglasvezelbehanger.nl
200 grams glasvliesbehang

Waarom de soorten glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger.nl?

Uwglasvezelbehanger.nl zorgt ervoor dat de wanden van uw woning prachtig worden afgewerkt. Scheuren of barsten worden verleden tijd en zijn in geen enkele wand meer te bekennen. Bovendien maken we bij Uwglasvezelbehanger.nl gebruik van kwalitatief materiaal en beschikken we over professionele kennis, zodat u verzekerd bent van vakkundig resultaat. Tot slot krijgt u altijd garantie op onze wandafwerking.

Kosten voor afwerking van wanden met de verschillenden soorten glasvliesbehang

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje om uw woning te laten behangen met glasvliesbehang? Vraag dan geheel vrijblijvend de prijsindicatie aan. U ontvangt de kosten van de wandafwerking gelijk in uw mailbox en weet u gelijk waar u aan toe bent.

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo