Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvliesbehang is behang met een egale structuur. Door uw muren te behangen met dit behang, bent u verzekerd van wanden met een strakke en gladde uitstraling. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Ook is het de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Dit is een perfecte manier om de kwaliteit en uitstraling van uw wand te verhogen. 

Hoogwaardig 200 grams behang

Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten. Daarom kiezen wij voor hoogwaardig 200 grams glasvliesbehang. Daarmee garanderen we dat uw muren jarenlang mooi blijven. Ons 200 grams behang

… produceert superieure non-paint producten
… staat voor innovatie van non-paint producten
… producten worden getest door ervaren vakschilders
… is afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS

200 grams Glasvliesbehang

220 gram/m²

Benieuwd naar de kosten van uw investering? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen