Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Veel mensen vinden het lastig om het juiste behang en de perfecte kleur uit te zoeken voor de wanden in de woning. U moet niet alleen rekening houden met kleuren van uw inrichting, maar ook met bepaalde lichtinvallen in uw huis. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Zeker geen makkelijke taak dus!

Wij hebben deskundige productadviseurs die u helpen de juiste keuze te maken voor uw woning. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een afspraak maken in de showroom.

Adresgegevens showroom
(Langskomen kan alleen op afspraak, plan deze in via onderstaand formulier)
Uwglasvezelbehanger.nl
Teugseweg 18, 7418 AM, Deventer
Navigeer via Google Maps

 

Showroom dag: Elke 2e zaterdag van de maand

Wilt u graag een bezoek komen brengen aan onze showroom, maar bent u gelimiteerd tot het weekend? Geen probleem! Één keer in de maand hebben we op zaterdag een speciale showroom dag. Maak ook hiervoor via onderstaand formulier een afspraak met één van onze productadviseurs.

Showroom op locatie

Heeft u een woning gekocht in een nieuwbouwproject? Wanneer u en zes van uw buren online een offerte aanvragen, dan komen we graag bij u langs met onze showroom op locatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.