Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Veel mensen vinden het lastig om het juiste behang en de perfecte kleur uit te zoeken voor de wanden in de woning. U moet niet alleen rekening houden met kleuren van uw inrichting, maar ook met bepaalde lichtinvallen in uw huis. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Zeker geen makkelijke taak dus!

Wij hebben deskundige productadviseurs die u helpen de juiste keuze te maken voor uw woning. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een afspraak maken in de showroom.

Informatie met betrekking tot onze showroom

Adresgegevens showroom
(Langskomen kan alleen op afspraak, plan deze in via bovenstaand formulier)
Uwglasvezelbehanger.nl
Teugseweg 18, 7418 AM, Deventer
Navigeer via Google Maps

Bezoek onze showroom dag op zaterdag

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar bent u gelimiteerd tot het weekend? Geen probleem! Één keer in de maand hebben we op zaterdag een speciale showroom dag. Om u ervan te verzekeren dat we voldoende tijd voor u hebben dient u ook hier een afspraak voor te maken via bovenstaand formulier. Bellen mag uiteraard ook: 0570 57 3664.

Bezoek onze showroom buiten kantoortijden

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar kunt u niet langskomen tijdens kantoortijden? Geen probleem! Wij zijn minimaal één keer per maand ’s avonds extra geopend. Vraag naar de mogelijkheden via 0570-573664.

Showroom op locatie

Heeft u een woning gekocht in een nieuwbouwproject? Wanneer u en zes van uw buren online een offerte aanvragen, dan komen we graag bij u langs met onze showroom op locatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen