Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvezelbehang is een behangsoort dat wordt gemaakt door het samenpersen van fijne glasvezels in plaats van papier. In tegenstelling tot alternatieven, zoals glasvliesbehang, wordt dit soort behang gemaakt met structuur, het bevat dus een motief. 

Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden met deze behangsoort? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten als de leeftijd van uw woning en of u naast het behangen van uw wanden ook nog interesse heeft in andere wandafwerking. Wilt u een indicatie van uw totale kosten? Vraag hieronder binnen 1 minuut uw prijsindicatie op maat aan! Hier nemen wij alle bovenstaande aspecten mee, waardoor u een concretere prijsopgave krijgt dan u elders zult vinden. 

BEREKEN HIER UW PRIJSINDICATIE

De beste kwaliteit met ProGold Glasvezelbehang

Uwglasvezelbehanger werkt uitsluitend met glasvezelbehang van ProGold, een A-merk van Sigma. Op die manier weet u zeker dat de kwaliteit van uw behang gewaarborgd blijft. Het behang werkt scheuroverbruggend, is sterk en ook nog eens brandveilig. Met ons hoogstaande behang houden uw wanden nog jarenlang een mooie uitstraling!

De kenmerken van ProGold

Een kenmerk van ProGold behang is dat het een patroon bevat. Los van of dit bij uw smaak past, is het goed om te bedenken dat naden bij glasvezelbehang mogelijk sneller opvallen dan bij bijvoorbeeld glasvliesbehang. 

Wat ook belangrijk is om te weten bij het aanschaffen van deze behangsoort is het gramsgewicht. Een hoger gewicht betekent een hoger aantal vezels, wat het behang extra stevigheid geeft en dus een hogere kwaliteit. Bij ons kunt u rekenen op minimaal 170 of 185 grams glasvezelbehang, welke behoren tot de hogere kwaliteit. Dat is de kwaliteit die ProGold Glasvezelbehang garandeert. 

Uw voordelen van Glasvezelbehang

Glasvezelbehang draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar heeft ook vele andere voordelen die de kwaliteit van uw woning verhogen. We zetten hieronder de voordelen voor u op een rijtje. 

  • Scheuroverbruggende werking

Glasvezelbehang beschermt uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten. Zo is het behang een verrijking voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. Behalve de beschermende werking, heeft glasvezelbehang ook als voordeel dat u bestaande oneffenheden eenvoudig kunt maskeren. Het behang draagt hoe dan ook bij aan de kwaliteit van uw woning, wat weer een positief effect heeft op de financiële waarde. 

  • Allergievrij en eenvoudig te reinigen

De structuur van ons behang zorgt ervoor dat organismen zich niet in de grond kunnen nestelen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar houdt uw wanden ook allergievrij. Daarnaast gebruiken wij glad glasvezelbehang, wat extra eenvoudig schoon te houden is. In ruimtes waar u meer waarde hecht aan hygiëne, adviseren wij gebruik te maken van Sigmapearl Clean Matt. Dankzij dit verfsysteem zijn uw wanden nog beter te reinigen. 

  • Glasvezelbehang maakt uw leefomgeving veiliger

Ons behang is voorzien van zowel het ISO-certificaat als het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. Dit betekent dat het een brandvertragende werking heeft en daarnaast vrij is van schadelijke stoffen.

  • Langer plezier van uw wanden

ProGold behang is voorbehandeld met speciale impregneer, waardoor ons behang flexibel en stevig tegelijk is. Dat maakt dat het behang langer meegaat dan normaal behang. Combineer dit met een afwerking van Sigma Coatings of SP S Multimat en uw wanden kunnen jaren mee. 

Glasvezelbehang aanbrengen

Glasvezelbehang wordt voornamelijk aangebracht in bestaande woningen, omdat het risico bij het werken daarmee laag wordt gehouden. Bij nieuwbouw is glasvliesbehang gebruikelijk. Ons glasvezelbehang kunnen we zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen aanbrengen, de keuze is aan u!

Maak een showroomafspraak

Kosten glasvezelbehang aanbrengen

Glasvezelbehang aanbrengen door Uwglasvezelbehanger is prijstechnisch interessant, omdat de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is. Weten wat het voor u kost om uw wanden te laten afwerken met ons glasvliesbehang? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Met onze handige rekentool vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan. 

Bereken hier uw prijsindicatie

Uwglasvezelbehanger, uw glasvezelbehanger

Glasvezelbehang bij Uwglasvezelbehanger is uitsluitend 170 of 185 grams behang uit het topsegment van de markt. Daarmee profiteert u van optimale kwaliteit wanden in uw woning. Uwglasvezelbehanger is werkzaam door heel Nederland, we zijn flexibel in de planning en verzekeren u van snelle en prettige communicatie. Maak een afspraak in de showroom en we helpen u persoonlijk! 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met glasvezelbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is glasvezelbehang?

  • Welke soorten glasvezelbehang zijn er?

  • Waarom glasvezelbehang?

  • Wat kost glasvezelbehang?

  • Wat is het verschil tussen glasvezelbehang en vliesbehang?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen