Onze merken

Wij maken enkel en alleen gebruik van de beste merken om uw woning te voorzien van de mooiste afbouw. Bekijk hieronder alle merken waar wij gebruik van maken.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Uwglasvezelbehanger.nl gebruikt Progold producten voor het aanbrengen van glasvezelbehang, waaronder glasvliesbehang, scanbehang en renovliesbehang.

PPG Industries marktleider en een toonaangevende producent van glasproducten, glasvezel en optische producten. ProGold werd geïntroduceerd in juni 1999 in Nederland en is in 2003 verspreid over heel Europa. De toon aangevende producten zorgen voor en perfect strakke afwerking en jaren lang woongenot.

Vakmanschap en goed materiaal: dat levert topkwaliteit op. De eerste is het specialisme van Uwglasvezelbehanger.nl, het tweede de onze.

Pop-up: Download Uwnieuwbouwwoning.nl inspiratiemagazine

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo