Afbouw nieuwbouwwoning

Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! Ondanks dat het enige tijd kan duren voordat u de woning kan betreden is het al wel tijd om na te denken over de afbouw van de woning. Een nieuwbouwwoning wordt namelijk over het algemeen casco opgeleverd. Trappen, vloeren en wanden moeten dan ook nog afgewerkt worden. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl. Onze specialisten kunnen de volledige afbouw van uw woning uit handen nemen!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Onze diensten 

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u te allen tijde kwaliteit en deskundigheid verwachten. Onze specialisten hebben immers jarenlange ervaring met de verschillende afwerkingen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de wanden. Onze stukadoors kunnen uw wanden volledig glad of sausklaar stucen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de muren te laten behangen, bijvoorbeeld met glasvezelbehang en glasvliesbehang. Tot slot staan onze specialisten ook voor u klaar om de wanden te sauzen in een kleur naar keuze. Dit maakt uw wanden pas echt af!

Naast de wanden is ook de plafondafwerking erg belangrijk. Het plafond is namelijk doorgaans het grootste oppervlak in een ruimte en bepaalt dan ook hoe de ruimte oogt. Ook hiervoor staan onze specialisten voor u klaar, door middel van stucen of sauzen.

Het kiezen van de juiste vloer draagt bij aan de totale sfeer van uw woning. Ons assortiment aan vloeren is dan ook zeer breed en bestaat uit diverse PVC vloeren en gietvloeren. Beide type vloeren zijn onderhoudsvriendelijk én een goede keuze wanneer u allergisch bent voor huisstofmijt.

Tot slot dient u de afwerking van de trap niet te vergeten. Deze wordt immers veel gebruikt. Daarom kunt u dit het beste overlaten aan de professionals van Uwnieuwbouwwoning.nl.

Besteed de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning uit! 

Wanneer u ervoor kiest de volledige afbouw door Uwnieuwbouwwoning.nl te laten verzorgen, kiest u voor: 

 • 100% kwaliteit 
 • Één partij, één aanspreekpunt 
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Vakmanschap 
 • Duurzaamheid 

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan! 

Om u van tevoren al een indicatie te geven over uw investering kunt u via onze eenvoudige rekentool een prijsindicatie aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox!

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Bezoek onze showroom! 

  Wilt u het werk van onze specialisten in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms! Bovendien staan onze adviseurs hier voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en het geven van advies. 

  Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo