Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Voor de afwerking van wanden die behangen zijn met ons glasvliesbehang en glasvezelbehang gebruiken wij de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Daarmee kunnen wij u garanderen dat de afwerking van uw woning tot in de puntjes verzorgt is met behulp van de beste producten. Bekijk hieronder een greep uit de producten waar we mee werken.

Sigmapearl Clean Matt

Sigmapearl Clean Matt is een hoogwaardige, esthetische en reinigbare natte muurverf die na reinigen haar egale matte uitstraling behoudt. Hardnekkige verontreinigingen zijn zeer eenvoudig te verwijderen.

  • Verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren
  • Schrobvastheidsklasse 1; extreem goed reinigbaar en desinfecterend te reinigen

SPS Multimat

SPS Multimat is een breed inzetbare watergedragen matte muurverf, op basis van acrylaatdispersie, voor binnenshuis. Uitstekend geschikt voor het schilderen van muren en plafonds.

  • SPS Multimat is een breed inzetbare watergedragen matte muurverf, op basis van acrylaatdispersie, voor binnenshuis. Uitstekend geschikt voor het schilderen van muren en plafonds.

Sigmatex Superlatex

Sigmatex Superlatex is een hoogwaardige watergedragen muurverf en geeft overal een mooi resultaat. Door zijn hoge schrobvastheid is dit een ideaal product voor bijvoorbeeld uw keuken.

  • Verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren en in Matt, Satin en Semi-Gloss
  • Schrobvastheidsklasse 1; goed reinigbaar en geschikt voor ruimtes waar u waarde hecht aan hygiëne

Prijsindicatie

Ben u benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Denk hierbij aan de leeftijd van uw woning en of u naast het behangen ook nog interesse heeft in andere wandafwerking, bijvoorbeeld stucen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen