Glasvliesbehang aanbrengen

Indien u besluit dat u glasvliesbehang wil laten aanbrengen in uw woning, kunt u rekenen op een strakke en gladde afwerking van uw muren en eventueel ook plafonds. Maar waarom zou u specifiek kiezen voor glasvliesbehang? Naast het feit dat glasvliesbehang net zo’n glad resultaat levert als bijvoorbeeld stucwerk, zitten er nog meer voordelen aan glasvliesbehang. Lees snel verder om erachter te komen wat deze voordelen inhouden.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen glasvliesbehang

Een van de voordelen van glasvliesbehang (vergelijkbaar met renovlies behang) is dat het geen probleem is om het aan te laten brengen op een ietwat beschadigde ondergrond. Glasvliesbehang kan aangebracht worden op een ondergrond waar enkele scheurtjes inzitten, wat na het aanbrengen van het behang zal resulteren in gladde wanden. Indien er echter te grote scheuren in uw wanden zitten door fouten tijdens de bouw of iets dergelijks, kunt u dit overigens niet met alleen glasvliesbehang oplossen.

Naast het renoverende effect van glasvliesbehang, is dit type behang ook brandveilig. We willen ons toch allemaal veilig voelen thuis? Deze eigenschap van glasvliesbehang zorgt er ook voor dat het ideaal materiaal is voor in grote gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren of een zorginstelling. Tot slot bevat het glasvliesbehang geen producten die slecht zijn voor het milieu, of voor u. Naast alle voordelen van het glasvliesbehang bent u dus ook nog eens goed bezig! Wat wilt u nog meer?

Glasvliesbehang van kwaliteit

Wij kunnen u garanderen dat het glasvliesbehang, dat wordt aangebracht door onze vakmannen, van hoogwaardige kwaliteit is. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het vak, en maken gebruik van hoogwaardig 220 grams behang. Deze innovatieve, non-paint producten zullen ervoor zorgen dat uw wanden nog jaren mooi zullen blijven. Om u hier meer zekerheid over te geven, bieden wij altijd garantie aan op onze wandafwerking.

Heeft u nog vragen over glasvliesbehang? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, of per mail. Wij zullen ons best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en om u advies te geven indien dit nodig is. Indien u ons mail, kunt u altijd binnen 24 uur reactie van ons verwachten. Op onze website heeft u ook de mogelijkheid om een prijsindicatie aan te vragen. Liever eerst een afspraak in de showroom? Ook dat is mogelijk! Tot snel.

Bekijk ook onze andere blog: Glasvezelbehang aanbrengen

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo