Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Indien u besluit dat u glasvliesbehang wil laten aanbrengen in uw woning, kunt u rekenen op een strakke en gladde afwerking van uw muren en eventueel ook plafonds. Maar waarom zou u specifiek kiezen voor glasvliesbehang? Naast het feit dat glasvliesbehang net zo’n glad resultaat levert als bijvoorbeeld stucwerk, zitten er nog meer voordelen aan glasvliesbehang. Lees snel verder om erachter te komen wat deze voordelen inhouden.

Voordelen glasvliesbehang

Een van de voordelen van glasvliesbehang (vergelijkbaar met renovlies behang) is dat het geen probleem is om het aan te laten brengen op een ietwat beschadigde ondergrond. Glasvliesbehang kan aangebracht worden op een ondergrond waar enkele scheurtjes inzitten, wat na het aanbrengen van het behang zal resulteren in gladde wanden. Indien er echter te grote scheuren in uw wanden zitten door fouten tijdens de bouw of iets dergelijks, kunt u dit overigens niet met alleen glasvliesbehang oplossen.

Naast het renoverende effect van glasvliesbehang, is dit type behang ook brandveilig. We willen ons toch allemaal veilig voelen thuis? Deze eigenschap van glasvliesbehang zorgt er ook voor dat het ideaal materiaal is voor in grote gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren of een zorginstelling. Tot slot bevat het glasvliesbehang geen producten die slecht zijn voor het milieu, of voor u. Naast alle voordelen van het glasvliesbehang bent u dus ook nog eens goed bezig! Wat wilt u nog meer?

Glasvliesbehang van kwaliteit

Wij kunnen u garanderen dat het glasvliesbehang, dat wordt aangebracht door onze vakmannen, van hoogwaardige kwaliteit is. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het vak, en maken gebruik van hoogwaardig 220 grams behang. Deze innovatieve, non-paint producten zullen ervoor zorgen dat uw wanden nog jaren mooi zullen blijven. Om u hier meer zekerheid over te geven, bieden wij altijd garantie aan op onze wandafwerking.

Heeft u nog vragen over glasvliesbehang? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, of per mail. Wij zullen ons best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en om u advies te geven indien dit nodig is. Indien u ons mail, kunt u altijd binnen 24 uur reactie van ons verwachten. Op onze website heeft u ook de mogelijkheid om een prijsindicatie aan te vragen. Liever eerst een afspraak in de showroom? Ook dat is mogelijk! Tot snel.

BEREKEN HIER UW PRIJSINDICATIE

Gepubliceerd op 31-10-2018

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen