Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar de juiste wandafwerking? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres! Wij kunnen uw wanden voorzien van perfect aangebracht behang. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten behang die wij hiervoor kunnen gebruiken. 

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is het meest gekozen behang. Dit type behang wordt gemaakt door het samenpersen van glasvezels. Het behang is volledig glad en bevat geen patroon. Dit maakt het een perfect alternatief voor stucwerk! Doordat glasvliesbehang toe te passen is op diverse ondergronden is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Lees meer over glasvliesbehang

Glasvezelbehang

Net als glasvliesbehang is glasvezelbehang ook gemaakt van fijne glasvezels. Dit type behang wordt ook wel glasweefselbehang genoemd. Echter bevat dit type behang wel een patroon. Hierdoor draagt glasvezelbehang niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar heeft het ook vele andere voordelen die de kwaliteit van uw woning verhogen. Zo beschermt het uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten en zorgt de structuur van het behang ervoor dat organismen zich niet in de muur kunnen nestelen. Lees meer over glasvezelbehang

Scanbehang

Scanbehang is de overkoepelende term voor onder andere de bovenstaande behangen. Deze benaming wordt namelijk gebruikt voor zowel behang met structuur als zonder structuur. 

Renovlies behang

Renovlies behang is een andere benaming voor glasvliesbehang. Deze behangsoort wordt gemaakt door het fijnpersen van fijne vezels. Echter bevat dit type behang, in tegenstelling tot glasvliesbehang, ook papier. Dit maakt glasvliesbehang een sterkere oplossing, en daarom hét alternatief voor renovlies behang. 

Vraag een prijsindicatie aan of bezoek onze showroom! 

Bent u enthousiast geworden van de soorten behang waarmee onze behangers uw wanden kunnen afwerken? Dan kunt u eenvoudig een prijsindicatie aanvragen via onze prijsindicatie tool! Wilt u liever de verschillende soorten behang eerst in het echt bekijken? Ook dat is geen probleem! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. 

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 53 beoordelingen