Soorten behang

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar de juiste wandafwerking? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres! Wij kunnen uw wanden voorzien van perfect aangebracht behang. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten behang die wij hiervoor kunnen gebruiken. 

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasvliesbehang is het meest gekozen behang. Dit type behang wordt gemaakt door het samenpersen van glasvezels. Het behang is volledig glad en bevat geen patroon. Dit maakt het een perfect alternatief voor stucwerk! Doordat glasvliesbehang toe te passen is op diverse ondergronden is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Lees meer over glasvliesbehang

Net als glasvliesbehang is glasvezelbehang ook gemaakt van fijne glasvezels. Dit type behang wordt ook wel glasweefselbehang genoemd. Echter bevat dit type behang wel een patroon. Hierdoor draagt glasvezelbehang niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar heeft het ook vele andere voordelen die de kwaliteit van uw woning verhogen. Zo beschermt het uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten en zorgt de structuur van het behang ervoor dat organismen zich niet in de muur kunnen nestelen. Lees meer over glasvezelbehang

Scanbehang is de overkoepelende term voor onder andere de bovenstaande behangen. Deze benaming wordt namelijk gebruikt voor zowel behang met structuur als zonder structuur. 

Renovlies behang is een andere benaming voor glasvliesbehang. Deze behangsoort wordt gemaakt door het fijnpersen van fijne vezels. Echter bevat dit type behang, in tegenstelling tot glasvliesbehang, ook papier. Dit maakt glasvliesbehang een sterkere oplossing, en daarom hét alternatief voor renovlies behang. 

Vraag een prijsindicatie aan of bezoek onze showroom! 

Bent u enthousiast geworden van de soorten behang waarmee onze behangers uw wanden kunnen afwerken? Dan kunt u eenvoudig een prijsindicatie aanvragen via onze prijsindicatie tool! Wilt u liever de verschillende soorten behang eerst in het echt bekijken? Ook dat is geen probleem! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. 

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo