Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvezelbehang is er in verschillende dessins, van een fijne tot een grove structuur. Het behang werkt scheuroverbruggend, is sterk en erg brandveilig. Hierdoor is het een zeer populair product voor de afwerking van woningen. Toch zijn er veel goedkope varianten op de markt die geen optimaal resultaat behalen. Om u het beste kwaliteit behang te garanderen, maken wij uitsluitend gebruik van 170 en 185 grams glasvezelbehang van hoogstaande kwaliteit. Dit merk behoort tot het topsegment van de markt. Dit product, samen met onze deskundige afwerking verzekert u van een prachtig eindresultaat.

Hoogwaardig 170 & 185 grams behang

Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten. Daarom kiezen wij voor 200 grams glasvezelbehang. Daarmee garanderen we dat uw muren jarenlang mooi blijven. Ons behang…

… produceert superieure non-paint producten
… staat voor innovatie van non-paint producten
… producten worden getest door ervaren vakschilders
… is afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS

170 & 185 grams Glasvezelbehang

Bent u op zoek naar de glasvliesbehang? Oftewel glasvezelbehang zonder patroon? Bekijk dan hier onze soorten glasvliesbehang.

Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden met glasvezelbehang? Vraag gratis & vrijblijvend uw prijsindicatie op maat aan. Voor meer informatie over onze producten leest u verder.

Bereken hier uw prijsindicatie

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Ontvang de checklist direct per mail:

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.