Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvezelbehang is een behangsoort dat wordt gemaakt door het samenpersen van fijne glasvezels (i.p.v. papier). In tegenstelling tot alternatieven, zoals glasvliesbehang, wordt glasvezelbehang gemaakt met structuur.

Op deze pagina leest u alles over deze soort behang. Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden met glasvezelbehang? Dan vraagt u hieronder binnen 1 minuut een prijsindicatie op maat aan.

BEREKEN HIER UW PRIJSINDICATIE

Uwglasvezelbehanger

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende dessins, van glad glasvezelbehang tot behang met een grove structuur. Het behang werkt scheuroverbruggend, is sterk en erg brandveilig. Wij gebruiken uitsluitend 170 of 185 grams behang, dit behoort tot het topsegment van de markt. Door hoogwaardige producten te gebruiken bent u met een afwerking verzekerd van optimale kwaliteit wanden in uw woning. 

De voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar heeft ook vele andere voordelen die de kwaliteit van uw woning verhogen. We zetten hieronder de voordelen voor u op een rijtje:

  • Het behang overbrugt kleine scheuren en barsten

Glasvezelbehang beschermt uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten. Zo is het behang een verrijking voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. Het draagt bij aan de kwaliteit van uw woning, wat een positief effect heeft op de financiële waarde.

  • Het behang is allergievrij en schoon te maken

Deze structuur van ons behang zorgt ervoor dat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar zorgt er ook voor dat uw wanden allergievrij worden. Daarnaast gebruiken wij glad glasvezelbehang, waardoor deze eenvoudig schoon te houden is. In ruimtes waar u meer waarde hecht aan hygiëne adviseren wij gebruik te maken van Sigmapearl Clean Matt. Dankzij dit verfsysteem zijn uw wanden nog beter te reinigen. 

  • Het behang draagt bij aan de veiligheid van uw leefomgeving

Ons glasvezelbehang is voorzien van zowel het ISO-certificaat als het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. Dit betekent dat het een brandvertragende werking heeft en daarnaast vrij is van schadelijke stoffen.

  • Het behang gaat langer mee dan gewoon behang

Ons behang is voorbehandeld met speciale impregneer, waardoor het behang flexibel en sterk is. Combineer dit met een afwerking van Sigma Coatings of SPS Multimat en uw wanden kunnen jaren mee.

Benieuwd naar de kosten?

Wilt u weten wat glasvezelbehang laten aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl kost? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met glasvezelbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is glasvezelbehang?

  • Welke soorten glasvezelbehang zijn er?

  • Waarom glasvezelbehang?

  • Wat kost glasvezelbehang?

  • Wat is het verschil tussen glasvezelbehang en vliesbehang?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.