Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende dessins, van een fijne tot een grove structuur. Het behang werkt scheuroverbruggend, is sterk en erg brandveilig. Wij gebruiken uitsluitend glasvezelbehang van ProGold, een merk behorend tot het topsegment van de markt. Door hoogwaardige producten te gebruiken bent u met een afwerking verzekerd van optimale kwaliteit wanden in uw woning. benieuwd naar de investering? Vraag gratis en vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan.

De voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar heeft ook vele andere voordelen die de kwaliteit van uw woning verhogen. We zetten hieronder de voordelen van glasvezelbehang voor u op een rijtje:

  • Glasvezelbehang overbrugt kleine scheuren en barsten

Glasvezelbehang beschermt uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten. Zo is glasvezelbehang een verrijking voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. Het draagt bij aan de kwaliteit van uw woning, wat een positief effect heeft op de financiële waarde.

  • Glasvezelbehang is allergievrij en schoon te maken

Deze structuur van ons glasvezelbehang zorgt ervoor dat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar zorgt er ook voor dat uw wanden allergievrij worden. Daarnaast is het behang eenvoudig schoon te houden. In ruimtes waar u meer waarde hecht aan hygiëne adviseren wij gebruik te maken van Sigmapearl Clean Matt. Dankzij dit verfsysteem zijn uw wanden nog beter te reinigen.

  • Glasvezelbehang draagt bij aan de veiligheid van uw leefomgeving

Het glasvezelbehang van het merk ProGold is voorzien van zowel het ISO-certificaat als het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. Het heeft een brandvertragende werking en is daarnaast vrij van schadelijke stoffen.

  • Glasvezelbehang gaat langer mee dan gewoon behang

Glasvezelbehang is voorbehandeld met speciale impregneer, waardoor het behang flexibel en sterk is. Combineer dit met een afwerking van Sigma Coatings of SPS Multimat en uw wanden kunnen jaren mee.

Benieuwd naar de kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.