Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

(Glas)vliesbehang is een behangsoort dat, net zoals Glasvezelbehang, gemaakt wordt door het samenpersen van glasvezels. In tegenstelling tot glasvezelbehang heeft glasvliesbehang geen patroon. Dit maakt dit soort behang uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk.

Op deze pagina leest u alles over dit soort behang. Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden met vliesbehang? Dan vraagt u hieronder binnen 1 minuut een prijsindicatie op maat aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

De voordelen

Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit van uw leefomgeving. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Het behang overbrugt kleine scheuren en barsten

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestukte of betonnen wanden en daarom ideaal voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

  • Het behang is overschilderbaar

Wij bieden een uitgebreid assortiment van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Wij helpen u graag de juiste kleur en verfsoort voor uw woning vinden. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze kleurinspiraties.

  • Het behang is duurzaam & allergievrij

Met glasvliesbehang worden uw muren duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is ons 200 grams glasvliesbehang allergievrij, waardoor organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  • Het behang is brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

Ons glasvliesbehang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het behang een getest en gecertificeerd product en vrij van schadelijke stoffen.

  • Het behang blijft langer mooi

Speciale impregneermiddelen maken het glasvliesbehang flexibel en sterk waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliest.

Overtuigd? Glasvliesbehang aanbrengen is voor onze specialisten geen probleem!

Benieuwd de mogelijkheden voor de afwerking van uw woning?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken met glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met glasvliesbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact (chat, telefoon of e-mail) opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is (glas)vliesbehang?

  • Waarom (glas)vliesbehang?

  • Wat kost (glas)vliesbehang?

  • Wat is het verschil tussen (glas)vliesbehang en papierbehang?

  • Wat is het verschil tussen glasvezelbehang en (glas)vliesbehang

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.