Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvliesbehang is glasvezelbehang met een egale structuur. Het zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van een muur. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Glasvliesbehang (ook wel renovliesbehang genoemd) is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Weten wat uw investering is voor het aanbrengen van glasvliesbehang? Vraag gratis en vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan.

De voordelen van glasvliesbehang

Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit van uw leefomgeving. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren en barsten

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestukte of betonnen wanden en daarom ideaal voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

  • Glasvliesbehang is overschilderbaar

Wij bieden een uitgebreid assortiment van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Wij helpen u graag de juiste kleur en verfsoort voor uw woning vinden. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze kleurinspiraties.

  • Glasvliesbehang is duurzaam & allergievrij

Met glasvliesbehang worden uw muren duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is het glasvliesbehang van ProGold allergievrij, waardoor organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  • Glasvliesbehang is brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

Ons glasvliesbehang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het behang een getest en gecertificeerd product en vrij van schadelijke stoffen.

  • Glasvliesbehang blijft langer mooi

Speciale impregneermiddelen maken het glasvliesbehang flexibel en sterk waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliest.

Overtuigd van Glasvliesbehang? Glasvliesbehang aanbrengen is voor onze specialisten geen probleem!

Benieuwd de mogelijkheden voor de afwerking van uw woning?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken met glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

 

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.