Glasvezelbehang met structuur

Gaat u binnenkort verhuizen of renoveren en staat u voor de keuze wat u op de muren gaat aanbrengen? Dan is glasvezelbehang met structuur misschien wel precies wat u zoekt. Uwglasvezelbehanger.nl biedt duurzaam glasvezelbehang van A-kwaliteit, voor een nette, strakke en stijlvolle uitstraling van uw wanden.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvezelbehang met structuur?

Glasvezelbehang is gemaakt van samengeperste, fijne glasvezels. Het is veel sterker dan standaard papieren behang. Daarom is het een populaire toepassing in zowel nieuw- als bestaande bouw en zowel in woningen als bedrijfspanden. In tegenstelling tot gladde behangsoorten zoals glasvliesbehang heeft glasvezelbehang een mooie structuur, die bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling van een ruimte. 

De eigenschappen van glasvezelbehang met structuur

Glasvezelbehang met structuur geeft een prachtig eindresultaat. Daarnaast biedt dit materiaal ook een aantal praktische voordelen:

 • Beschermt de ondergrond: glasvezelbehang is sterk en beschermt tegen het ontstaan van scheurtjes en barsten in de wanden;
 • Verfraaiend: het maskeert bestaande oneffenheden;
 • Hygiënisch: de structuur van glasvezelbehang maakt het voor bacteriën vrijwel onmogelijk zich erin te nestelen;
 • Veilig: glasvezelbehang heeft een brandvertragende werking;
 • Duurzaam: glasvezelbehang gaat erg lang mee;
 • Prijs-prestatie: glasvezelbehang is vaak goedkoper dan stucwerk.

Waarom Uwglasvezelbehanger.nl?

Uwglasvezelbehanger.nl ontzorgt u graag, van de juiste behangkeuze tot het aanbrengen en afwerken van het behang.  

Wilt u perfect strak en naadloos behangen muren? Dat vraagt om professioneel materiaal en vakmanschap. We werken dan ook uitsluitend met behang en afwerkingsproducten van topkwaliteit. Onze ervaren vaklui zorgen voor perfect behangen wanden, waar u nog jarenlang woonplezier van heeft.

Uwglasvezelbehanger.nl staat voor duidelijke en snelle communicatie. Onze bereikbaarheid is uitstekend en u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Wilt u eerst zien hoe ons behang assortiment er in het echt uitziet? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. U krijgt dan een goede indruk van ons assortiment en u kunt al uw vragen stellen.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd naar de kosten van glasvezelbehang met structuur? Vul ons prijsindicatie formulier in en u ontvangt een duidelijke en complete prijsindicatie op maat binnen enkele seconden in uw mailbox. 

Wilt u een afspraak maken in onze showroom of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stel direct uw vraag in onze chatbox!

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo