Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een professionele behanger voor uw wanden? Zoek dan niet verder. Uwglasvezelbehanger.nl kan uw wanden voorzien van het perfect aangebrachte behang. Lees op deze pagina welke soorten behang wij gebruiken voor de afwerking van wanden. Ook leest u meer over hoe u een prijsindicatie aanvraagt.


Soorten behang – glad

Behang zonder structuur aanbrengen

Veruit het meest gekozen behang is tegenwoordig (glad) glasvliesbehang. Dit behang zorgt ervoor dat de wanden zo glad worden als stukwerk. Er zijn verschillende benamingen voor dit type behang, hieronder vind je een overzicht.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang heeft een egale structuur. Het zorgt ervoor dat uw wanden een mooie strakke en gladde uitstraling krijgen. Ook zijn uw wanden met dit behang brandveilig en stootvast. Bekijk hier de soorten glasvliesbehang.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang wordt door onze behangers veel gebruikt om wanden af te werken. Veel mensen kiezen namelijk voor dit soort behang. Glasweefselbehang komt in twee soorten, namelijk in een compleet egale structuur (glasvliesbehang) en met verschillende dessins in structuur (glasvezelbehang). Bekijk hier de soorten glasweefselbehang.

Renovlies behang

Onze behangers kunnen ook renovlies behang op uw wanden behangen. Renovlies behang (ook ‘Fleecebehang’ of ‘Renovatievlies’ genoemd) is een type glasweefselbehang. Dit soort wordt gemaakt door middel van het samenpersen van fijne vezels. Hierdoor ontstaat een zeer sterk behang.

Door de gladde structuur is renovlies geschikt als alternatief voor stucwerk.

Scanbehang

Wilt u dat wij uw wanden met scanbehang behangen? Ook dit kunnen wij perfect afwerken. Dit behang versterkt barsten, scheuren en gehele muren. Wij werken met kwalitatief hoogstaand 200 grams scanbehang. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardig product. Bekijk hier de soorten scanbehang.


Soorten behang – met structuur

glasvezelbehang is behang met structuurZoals hierboven al vermeld, is het ook mogelijk om naast gladde en egale behang, juist behang met een structuur erin te plaatsen. Onze behangers kunnen met dit behang de uitstraling van uw woning prachtige verfrissen. 

Glasvezelbehang

Onze behangers gebruiken glasvezelbehang om uw woning te voorzien van prachtige wanden voorzien van een dessin. De dessins waaruit u kunt kiezen verschillen van een fijne tot een grove structuur. Naast een schitterend dessin gaat glasvezelbehang ook nog eens langer mee dan gewoon behang. Bekijk hier de soorten glasvezelbehang.


Informatie over onze behangers

Bent u enthousiast geworden van de soorten behang waarmee onze behangers de wanden van uw woning kunnen afwerken? Of heeft u misschien nog vragen? Hieronder leest u hoe u een prijsindicatie opvraagt of hoe wij u nog meer kunnen overtuigen van onze behangers.

Prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten van het laten behangen van uw wanden? Hiervoor kunt u heel gemakkelijk het formulier op onze website invoeren. De op maat gemaakte prijsindicatie krijgt u binnen enkele seconden in uw mailbox. 

Afspraak showroom

Bent u benieuwd hoe de verschillende soorten behang er in het echt uitzien? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u verrassen door de prachtige dessins en hoge kwaliteit van het behang. Plan gemakkelijk een afspraak in via onze site

Klantervaringen

Wist u al dat klanten die u voorgingen ons gemiddeld met een 9,6 beoordelen? Kijk eens rond op onze pagina waar klanten hun ervaringen over Uwglasvezelbehanger.nl achter hebben gelaten.

Afwerking

Bent u op zoek naar behangers die uw wanden perfect kunnen afwerken met schitterend glasvezelbehang? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Volg ons ook op Facebook!

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over behang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is behang?

  • Wat is behangklaar? / Wat is behangklaar opleveren?

  • Wat kost een behanger?

  • Welk behang kiezen?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.