Behanger

Bent u op zoek naar een professionele behanger voor uw wanden? Zoek dan niet verder. Uwglasvezelbehanger.nl kan uw wanden voorzien van het perfect aangebrachte behang. Lees op deze pagina welke soorten behang wij gebruiken voor de afwerking van wanden. Ook leest u meer over hoe u een prijsindicatie aanvraagt.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten behang – glad

Behang zonder structuur

Veruit het meest gekozen behang is tegenwoordig (glad) glasvliesbehang. Dit behang zorgt ervoor dat de wanden zo glad worden als stucwerk.

Glasvliesbehang heeft een egale structuur. Het zorgt ervoor dat uw wanden een mooie strakke en gladde uitstraling krijgen. Ook zijn uw wanden met dit behang brandveilig en stootvast. Dit maakt glasvliesbehang een perfect alternatief voor stucwerk. Bekijk hier de soorten glasvliesbehang.

Renovlies behang (ook ‘Fleecebehang’ of ‘Renovatievlies’ genoemd) is een andere benaming voor glasvliesbehang. Deze behangsoort wordt gemaakt door middel van het samenpersen van fijne vezels. Echter wordt er, in tegenstelling tot glasvliesbehang, in renovlies behang ook papier verwerkt. Hierdoor is glasvliesbehang sterker dan renovlies behang, en dus ook hét perfecte alternatief.

Scanbehang is een algemene benaming die voor zowel behang met structuur als zonder structuur wordt gebruikt. Dit behang wordt, net als glasvlies- en glasvezelbehang, gemaakt door het samenpersen van fijne vezels.

Soorten behang – met structuur

Soorten glasvezelbehang van Uwglasvezelbehanger

Zoals hierboven al vermeld, is het ook mogelijk om naast glad en egaal behang, juist behang met een structuur erin te plaatsen. Onze behangers kunnen met dit behang de uitstraling van uw woning prachtig verfrissen. 

Onze behangers gebruiken glasvezelbehang om uw woning te voorzien van prachtige wanden met een dessin. De dessins waaruit u kunt kiezen verschillen van een fijne tot een grove structuur. Naast een schitterend dessin gaat glasvezelbehang ook nog eens langer mee dan gewoon behang. Bekijk hier de soorten glasvezelbehang.

Glasweefselbehang is in principe hetzelfde als glasvezelbehang. Ook dit type behang wordt gemaakt door het samenpersen van fijne vezels, wat het een zeer sterk behang maakt. Bovendien heeft u te maken met een motief in het behang. 

Informatie over onze behangers

Bent u enthousiast geworden van de soorten behang waarmee onze behangers de wanden van uw woning kunnen afwerken? Of heeft u misschien nog vragen? Hieronder leest u hoe u een prijsindicatie opvraagt of hoe wij u nog meer kunnen overtuigen van onze behangers.

Prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten van het laten behangen van uw wanden? Hiervoor kunt u heel gemakkelijk het formulier op onze website invoeren. De op maat gemaakte prijsindicatie krijgt u binnen enkele seconden in uw mailbox. 

Afspraak showroom

Bent u benieuwd hoe de verschillende soorten behang er in het echt uitzien? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u verrassen door de prachtige dessins en hoge kwaliteit van het behang. Plan gemakkelijk een afspraak in via onze site

Klantervaringen

Wist u al dat klanten die u voorgingen ons gemiddeld met een 9,6 beoordelen? Kijk eens rond op onze pagina waar klanten hun ervaringen over Uwglasvezelbehanger.nl achter hebben gelaten.

Afwerking

Bent u op zoek naar behangers die uw wanden perfect kunnen afwerken met schitterend glasvezelbehang? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Volg ons ook op Facebook!

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen over behang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  Behang is een decoratieve manier om een muur te bedekken. Het is gemaakt van sterk papier of een licht soort canvas wat met een lijn, speciaal voor behangen, aan de muur wordt geplakt.

  De kosten van het laten behangen van wanden lopen erg uiteen. Deze hangen onder andere af van het soort behang en de oppervlakte van uw muren. Benieuwd naar de kosten van uw wandafwerking? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

  Wanneer een wand behangklaar is of behangklaar opgeleverd wordt, betekent dit dat de wanden zodanig zijn afgewerkt dat het behang meteen kan worden aangebracht. 

  Wanneer het gaat om glad en dun behang is het noodzakelijk om de wanden strakker en gladder af te werken. Met dikker behang is dit niet nodig, de ondergrond hoeft dan minder glad afgewerkt te worden.

  Er zijn diverse soorten behang. Deze kunnen onderverdeeld worden in glad behang en behang met structuur. Lees hier alles over de verschillende soorten behang!

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo