Vliesbehang aanbrengen

Bent u op zoek naar iemand die in uw nieuwbouw- of renovatie woning vliesbehang kan aanbrengen? Onze vakmensen bij Uwglasvezelbehanger.nl zijn uitermate geschikt om deze klus te klaren. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en komen vervolgens bij u langs om alles naar wens aan te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van het resultaat!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is vliesbehang?

Glasvliesbehang is vergelijkbaar met glasvezelbehang, het wordt namelijk allebei gemaakt door het samenpersen van glasvezels. Het enige verschil zit in de structuur, want glasvliesbehang is volledig glad en heeft geen patroon. Daardoor is dit type behang uitermate geschikt als alternatief van stucwerk. Ook heeft glasvliesbehang vele voordelen kijkend naar de uitstraling en kwaliteit van uw leefomgeving.

Zo is vliesbehang haarscheuroverbruggend, eenvoudig overschilderbaar, duurzaam, allergievrij, brandveilig en vrij van schadelijke stoffen. Ten slotte zal glasvliesbehang lang mooi blijven doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale impregneermiddelen wat het behang flexibel en sterk maakt. Lees hier meer over de voordelen van vliesbehang in uw woning!

Wat zijn de voordelen om vliesbehang aan te brengen?

Hieronder benoemen wij graag wat de voordelen zijn van vliesbehang:

 • Behangtafel niet nodig: u smeert lijm op de muur en duwt het vliesbehang er tegenaan;
 • Sterker dan standaard papieren behang: veel minder kans op scheuren;
 • Eenvoudig aan te brengen, daardoor sneller resultaat dan bij standaard behang;
 • Krimpt en vlekt niet en heeft nauwelijks risico op blaasjes;
 • Naadloos behangen;
 • Makkelijk verwijderbaar. Heeft u er na verloop van tijd genoeg van? Het is veel makkelijker te verwijderen dan klassiek behangpapier.

Renovliesbehang vs glasvliesbehang 

Glasvliesbehang is een goed alternatief voor renovliesbehang (ook wel renovatievlies of fleecebehang genoemd). Waar glasvliesbehang volledig bestaat uit fijne vezels, wordt er in renovliesbehang ook papier verwerkt. Het is hierdoor minder sterk en kan leiden tot een grotere kans op scheurtjes in de wanden. Doordat in glasvliesbehang alleen vezels worden gebruikt, zorgt dit voor een sterk behang dat een goede bescherming biedt tegen scheurtjes.

Waarom vliesbehang laten aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl?

Uwglasvezelbehanger.nl heeft veel expertise en jarenlange ervaring op het gebied van wandafwerking. Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Onze vakmensen gaan zorgvuldig en duurzaam te werk, zodat uw wanden niet na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Dit doen wij door middel van materialen en producten van topmerken zoals onder andere Sigma Coatings. Wij communiceren snel en zijn flexibel in het plannen van onze werkzaamheden. Schroom niet om te vragen naar de kosten, want u kunt vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Ook kunt u rekenen op garantie op onze wandafwerking.

Bezoek ons ook in de showroom

Ben jij nieuwsgierig naar hoe het eind resultaat zal zijn? Maak dan een afspraak voor onze showroom. Daar zie jij vooraf wat voor verschillende behang soorten wij hebben en welke het beste van toepassing is bij jouw wanden. Daarnaast ontvang jij ook advies van één van onze specialisten.

foto van de showroom waar ze vliesbehang behangen

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Wilt u nu weten wat het u gaat kosten om vliesbehang bij u thuis aan te brengen? Daarvoor hebben wij onze handige prijsindicatie tool! Nadat u alles heeft ingevuld, kunt u binnen 24 uur van ons een prijsofferte per mail verwachten. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie over het aanbrengen van vliesbehang? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord! Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo