Behangen

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en is het tijd om na te denken over de wandafwerking? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres! Onze specialisten staan voor u klaar om alle wanden van uw woning te behangen. Onze behangers gebruiken de beste materialen en kunnen uw wanden voorzien van perfect aangebracht behang. Lees snel verder en kom weer te weten over onze verschillende soorten behang!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten behang

Bij Uwglasvezelbehanger.nl hebben we verschillende soorten behangen in huis. Van glad behang zonder patroon tot behang met structuur. We leggen u hieronder graag de verschillen uit.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is tegenwoordig veruit het meest gekozen behangsoort voor nieuwbouwwoningen. Doordat het behang geen patroon bevat zorgt het ervoor dat uw wanden een mooie en strakke uitstraling krijgen. Tevens beschermt het behang uw wanden tegen scheuren, omdat het een scheuroverbruggende werking heeft. Bovendien zijn uw wanden met dit behang brandveilig en stootvast. Dit alles maakt het een perfect alternatief voor stucwerk.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is, net als glasvliesbehang, gemaakt van samengeperste vezels. Het verschil met glasvliesbehang ligt echter in de structuur; glasvezelbehang bevat namelijk wel een patroon. De patronen waaruit u kunt kiezen variëren van een fijne tot een grove structuur.

Laat uw woning behangen door onze specialisten!

Behangen lijkt eenvoudig, maar toch adviseren wij dit over te laten aan specialisten. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen en werken alleen met de beste materialen van topmerken. Dit zorgt er tevens voor dat uw wanden hun uitstraling niet verliezen. Tot slot bieden wij de beste garantie; wij zijn immers pas tevreden als u dat ook bent! Wilt u meer weten over onze verschillende soorten behang? Neem gerust contact met ons op. Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom.

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo