Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Scanbehang heeft vele benamingen waaronder glasvezelbehang, glasvliesbehang, glasweefselbehang en renovliesbehang. Scanbehang is met een goede reden enorm populair: het behang versterkt barsten, scheuren en gehele muren. Hierdoor blijven uw wanden langer mooi waardoor u langer van het resultaat kunt genieten. Wilt u weten wat uw kosten zijn voor het afwerken van uw wanden? Vraag gratis en vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Verschillende soorten scanbehang

We onderscheiden twee soorten scanbehang, namelijk: glasvliesbehang en glasvezelbehang. Het verschil tussen deze twee types behang zit hem voornamelijk in de structuur. Glasvliesbehang is volledig egaal en voorziet uw woning van prachtige strakke en gladde wanden. Kiest u voor glasvezelbehang, dan heeft u de keuze uit verschillende dessins, van een fijne tot een grove structuur.

Naast het verschil in structuur, zijn beide soorten scanbehang gelijk aan elkaar. Omdat wij gebruik maken van het merk ProGold, bent u verzekerd van een hoogwaardig product. Het behang werkt scheuroverbruggend en zorgt er daarnaast voor dat uw wanden brandveilig en stootvast zijn. Dankzij onze professionele afwerking bent u gegarandeerd van een strakke oplevering van scanbehang met een schitterende uitstraling.

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.