Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Renovlies behang (ook ‘Fleecebehang’ of ‘Renovatievlies’ genoemd) is een type glasweefselbehang. Dit soort wordt gemaakt door middel van het samenpersen van fijne vezels. Hierdoor ontstaat een zeer sterk behang. In tegenstelling tot andere soorten glasweefselbehang wordt er in renovlies behang ook papier verwerkt. De tegenhanger van renovlies is (glas)vliesbehang (nagenoeg dezelfde uitstraling, maar dit soort behang bestaat volledig uit vezels). Door de gladde structuur is renovlies geschikt als alternatief voor stucwerk.

Op deze pagina leest u alles over Renovlies behang. Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden? Dan vraagt u hieronder binnen 1 minuut een prijsindicatie op maat aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

De afwerking van renovlies behang

Voor de afwerking van het renovlies behang maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Sigma Coatings is een topmerk met ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van verfsystemen. Hierdoor zijn wij in staat u de hoogste kwaliteit te bieden op het gebied van wandafwerking. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk dan onze kleurinspiratiepagina. Benieuwd naar de specifieke voordelen van Renovlies voor uw woning? Lees dan hieronder verder.

Voordelen

  • Bescherming

Renovlies behang aanbrengen zorgt voor bescherming van uw wanden. Er ontstaan minder snel scheuren en andere oneffenheden waardoor uw muren een mooie egale afwerking krijgen.

  • Makkelijk toepasbaar

Renovlies behang is geschikt voor verschillende ondergronden zoals gipskarton, stucwerk en beton. Dit maakt het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

  • Allergievrije en hygiënisch

Dankzij de gelijkmatige structuur van ons 200 grams renovlies behang is het allergievrij. In combinatie met Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex, kan het behang ook nog eens makkelijk gereinigd worden.

  • Veiligheid

Ons 200 grams renovlies behang draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Het is namelijk gecertificeerd door de ISO. Het heeft dus een brandvertragende werking heeft. Bovendien bevat dit behang geen schadelijke stoffen die de gezondheid aantasten.

Nieuwbouwwoningen

Zoals hierboven al genoemd, is renovlies behang uitermate geschikt om te toe te passen in nieuwbouw woningen. Door de gelijkmatige structuur zullen uw muren er prachtig strak uitzien. Hét ideale alternatief voor stukwerk. Het is niet voor niets dat de populariteit van dit type behang toeneemt en steeds meer mensen kiezen om hun wanden hiermee af te werken.

Renovlies behang kopen en aanbrengen

Bent u enthousiast geworden en wilt u de muren van uw woning ook laten behangen door onze behangers? Dan bent u bij uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres. Wij adviseren altijd om dit type behang aan te laten brengen door een professional. Onze vakmannen zijn deskundig op dit gebied en hebben al jarenlange ervaring met het aanbrengen van verschillende typen behang. Daarnaast werken zij enkel met 200 grams behang van topkwaliteit, om ervoor te zorgen dat uw wanden zo lang mogelijk mooi blijven. Ons team staat voor 100% kwaliteit, en dat willen wij aan al onze klanten laten zien!

Kosten

Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool. Wij zullen de offerte binnen enkele minuten naar u mailen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent en of dit in uw budget past. Heeft u nog vragen? Of heeft u een andere vraag over wandafwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons online contactformulier, waar we altijd binnen 24 uur op uw vragen zullen reageren. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, of een mailtje sturen naar info@uwglasvezelbehanger.nl.

Bereken hier uw prijsindicatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met renovlies behang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  • Wat is renovlies behang?

  • Waarom renovlies behang?

  • Wat is het verschil tussen renovlies behang & glasvliesbehang?

  • Wat kost renovlies behang?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.