Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Renovlies behang wordt ook wel glasvliesbehang genoemd. Het is glasweefselbehang zonder structuur, waardoor het een strakke, egale afwerking heeft. Omdat wij enkel het voorgesausde renovlies behang van het merk ProGold gebruiken, hoeft uw wand of plafond maar één keer gesausd te worden. Dit bespaart u kosten! Als u kiest voor renovlies behang, heeft u dus een prachtige afwerking voor een kleine prijs.

De afwerking van renovlies behang

Voor de afwerking van het renovlies behang maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Sigma Coatings is een topmerk met ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van verfsystemen. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u de hoogste kwaliteit te bieden op het gebied van wandafwerking. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk dan onze kleurinspiratiepagina. Benieuwd naar de specifieke voordelen van Renovlies voor nieuwbouw? Lees dan hieronder verder.

De voordelen van renovlies behang op een rijtje gezet

  • Bescherming

Renovlies behang aanbrengen zorgt voor bescherming van uw wanden. Door het behang aan te brengen zullen er minder snel scheuren en andere oneffenheden ontstaan. Hierdoor krijgen uw muren een mooie egale afwerking.

  • Makkelijk toepasbaar

Renovlies behang is geschikt voor verschillende ondergronden. Zo zijn gipskarton, stucwerk en beton uitermate geschikt om te beplakken. Dit maakt het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

  • Allergievrije en hygiënisch

Dankzij de gelijkmatige structuur van het renovlies behang van ProGold is het allergievrij. Organismen krijgen namelijk niet de kans om zich in de ondergrond te nestelen. Voorziet u daarnaast het behang van Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex, dan kan het behang ook nog eens makkelijk gereinigd worden.

  • Veiligheid

Ons renovlies behang van het merk ProGold draagt bij aan de veiligheid van uw nieuwbouwwoning. Het is namelijk gecertificeerd door de ISO. Dit houdt in dat het een brandvertragende werking heeft. Bovendien bevat renovlies behang geen schadelijke stoffen die de gezondheid van mensen aan kunnen tasten.

Benieuwd naar de kosten van renovlies behang of de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact op met ons.

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.