Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Duidelijkheid is belangrijk, en daarom hebben we onze werkwijze inzichtelijk gemaakt. Bij Uwglasvezelbehanger.nl kunt u er vanuit gaan dat de communicatie transparant is. Op deze pagina vindt u onze werkwijze.

Navigeer snel naar: Onze werkwijze voor de klus, Onze werkwijze tijdens de klus of Onze werkwijze na de klus


Voor de klus

Voordat we met een klus beginnen nemen we eerst het één en ander met u door. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat en komt u niet voor verrassingen te staan. Hieronder leest u meer over de stappen die we nemen alvorens we aan de klus beginnen. 

Planning

Allereerst bepalen we samen met u wanneer de klus wordt uitgevoerd. Wat wordt de starttijd? En is er de de mogelijkheid om klussen tussendoor te wijzigen? We beantwoorden al uw vragen.

Planning wijzigen

Ondanks dat we erg flexibel zijn in de planning, weten we dankzij jarenlange ervaring dat een exacte datum van oplevering bepalen een heel karwei is. Daarom wijzen we u er graag op dat er nog tot 2 weken voor de klus kan worden geschoven in de planning. Dit betekent ook dat u zelf wijzigingen kunt aanvragen voor de klus. In overleg met u proberen we de planning zo efficiënt mogelijk te maken. 

Kleurkeuze

Uiteraard is het belangrijk dat u van tevoren bepaalt welke kleur wij moeten aanbrengen. U heeft de keuze uit vier basis RAL kleuren (RAL WIT, RAL 9003, 9016 & 9010). Deze brengen we geheel dekkend aan en zitten bij de kosten inbegrepen. Daarnaast heeft u de keuze uit elke andere kleur naar uw wens. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. We bespreken de mogelijkheden en kosten graag samen met u. Neem daarvoor contact op via +31 (0)570 57 36 63 of via het online contactformulier.

Onze voorbereiding

Zodra we uw wensen besproken hebben zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. We beginnen meteen met het voorbereidende werk. We kopen het benodigde materiaal in en zorgen ervoor dat we alle besproken zaken daarin meenemen. We stellen de planning op en geven waar nodig onze adviezen over de afwerking van uw wanden.

Uw voorbereiding

Na het doornemen van uw wensen en de planning zit uw werk er grotendeels op. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat we uw woning van de beste afwerking voorzien. Wel vragen we u om de trapleuning en stopcontacten (omhulsels) te verwijderen. Voor een kleine meerprijs kunt u dit ook aan ons uitbesteden.

Verder is het belangrijk te controleren of de wanden behangklaar zijn en de woning op kamertemperatuur is (+/- 15 graden).


Tijdens de klus

Zodra we zijn begonnen met de klus doen wij ons uiterste best om uw woning geheel volgens planning zo perfect mogelijk af te werken. 

De werkwijze van Uwglasvezelbehanger

De daadwerkelijke werkzaamheden van onze behangers kunnen (i.v.m. verschillende soorten behang) afwijken. Hieronder vindt u een algemene dagindeling:

  • De behangers starten om 7:30.
  • Alle wanden worden geïnspecteerd.
  • Vervolgens worden wanden marginaal geschuurd.
  • Dan kunnen de wanden strak en naadloos behangen worden.
  • (indien van toepassing) wordt alles dekkend gesausd.
  • Uiteindelijk brengen we kit aan en zijn uw wanden klaar voor oplevering.

De starttijd van onze behangers kan afwijken, bijvoorbeeld wanneer u een verzoek heeft ingediend.

Let op! Houdt er rekening mee dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht wanneer we grote reparaties aan uw wanden moeten uitvoeren voordat we kunnen behangen.


Na de klus

Nadat we de laatste hand hebben gelegd aan uw wanden, is de klus geklaard. Dit wil echter niet zeggen dat ons werk erop zit. We lopen namelijk eerst nog met u langs de afgewerkte wanden. We vinden het belangrijk dat alles naar wens is en horen het graag wanneer er nog aanpassingen gedaan moeten worden. De aanpassingen voeren we doorgaans ter plaatse uit, onze behangers gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met de klus!

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 53 beoordelingen