Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasweefselbehang is een behang dat wordt gemaakt door het samenpersen van fijne vezels. Door dit proces ontstaat er een zeer sterk behang dat op uw wanden kan worden aangebracht.

Het voordeel van glasweefselbehang is dat het naadloos en scheuroverbruggend werkt, hiermee voorkomt u daardoor dat werking in de wanden zichtbaar wordt. Daarnaast is glasweefselbehang in vele verschillende opties verkrijgbaar, bijvoorbeeld glad (perfect alternatief voor stucwerk) of met patronen.

Overigens is Glasweefselbehang ook voordeliger dan alternatieven. Benieuwd naar de kosten voor de afwerking van uw wanden? Vraag een vrijblijvende prijsindactie aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Kwaliteit van glasweefselbehang

Voordat u overgaat op aanschaf, is het belangrijk dat u zich verdiept in het soort glasweefselbehang dat er aangeboden wordt. Er zijn namelijk veel goedkope varianten van lage kwaliteit verkrijgbaar. Deze goedkope varianten zijn vaak:

 • Erg dun, wat de kwaliteit en de scheuroverbruggende werking niet ten goede komt;
 • Slecht voorgesausd, waardoor het behang vaker overgesausd moet worden, waardoor de kosten voor het sauzen hoger uitvallen;
 • Voorzien van slechte rafelende randen, waardoor het resultaat van de eindafwerking vaak tegenvalt.

Glasweefselbehang van hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit 200 grams behang. Vervolgens werken wij de wanden af met de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Deze kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij u de garantie kunnen geven dat uw wanden jaren meegaan. Hierdoor zult u alle voordelen genieten van een goede kwaliteit glasweefselbehang. Hieronder sommen we deze op:

 • Het behang voorkomt het ontstaan van kleine scheuren en barsten

Voor het aanbrengen van glasweefselbehang dienen de wanden behangklaar opgeleverd te worden. De structuur van het glasweefselbehang zorgt ervoor dat kleine scheuren en barsten in de wand verleden tijd worden. Hierbij is het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal enorm belangrijk. De dikte van het materiaal bepaalt onder andere in welke mate de wanden beschermd worden. Hoe dikker het glasweefselbehang, hoe beter de scheuroverbruggende werking. Daarnaast is vakmanschap enorm belangrijk bij het aanbrengen van glasweefselbehang, om tot een strakke optimale afwerking te komen.

 • Het behang is overschilderbaar

Om een mooie egale en strakke afwerking van uw glasweefselbehang te kunnen garanderen, maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Wij bieden een uitgebreid assortiment, waardoor u in staat bent om de perfecte kleurencombinaties te vinden die bij uw woning passen. Mocht u nog geen keuze hebben kunnen maken dan helpen wij u graag ter plekke bij deze keuze.

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk dan onze kleurinspiratie pagina.

 • Het behang is hygiënisch & allergievrij

Een vaak vergeten bijkomstigheid van glasweefselbehang is dat het behang allergievrij is, omdat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen. Daarnaast zorgt een afwerking met Sigmapearl Clean Matt ervoor dat uw wanden volledig afneembaar zijn met zowel water, als speciale reinigingsmiddelen.

 • Brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

Ons 200 grams glasweefselbehang is ISO-gecertificeerd wat inhoud dat het brandvertragend werkt. Hierdoor draagt het glasweefselbehang bij aan de veiligheid van uw leefomgeving. Daarnaast is het behang een getest en gecertificeerde product en vrij van schadelijke stoffen.

 • Het behang blijft langer mooi dan gewoon behang

Het behang is voorzien van speciale impregneer wat ervoor zorgt dat het glasweefselbehang flexibel en sterk wordt. Hierdoor blijven uw wanden langer mooi en voorkomt u dat uw wanden hun uitstraling verliezen.

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wandafwerking met glasweefselbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

 • Wat is glasweefselbehang?

 • Welke soorten glasweefselbehang zijn er?

 • Waarom glasweefselbehang?

 • Wat kost glasweefselbehang?

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.