Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Vliesbehang is de ideale oplossing als u op zoek bent naar behang dat zorgt voor een strak ogende wand. Er zitten dan ook veel voordelen aan vliesbehang. Ten eerste zullen er geen lijmvlekken of bubbeltjes zichtbaar zijn nadat het vliesbehang is aangebracht, waardoor de strakke look van uw wand wordt gehandhaafd. Daarnaast is het mogelijk om het vliesbehang te schilderen. Op die manier kunt u uw wanden dus geheel vormen naar uw persoonlijk smaak. Tot slot is vliesbehang ook nog eens een voordelig alternatief voor stukwerk. Wel fijn om zo wat kosten te besparen, toch?

Als u ervoor kiest om uw vliesbehang aan te laten brengen door onze werknemers, kunnen wij u garanderen dat u nog jarenlang kunt genieten van prachtig afgewerkte muren. Gezien hun liefde voor het vak en hun jarenlange ervaring, kunt u namelijk rekenen op een top resultaat. Daarnaast werken onze vakmannen enkel met kwalitatief hoogwaardige producten. Om u nog meer zekerheid te bieden, ontvangt u bij ons altijd garantie op al onze wandafwerkingen.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is bijna hetzelfde als glasweefselbehang, maar dan met een egale structuur. Muren die zijn afgewerkt met glasvliesbehang ogen glad en strak, wat glasvliesbehang dan ook een ideaal alternatief maakt voor stucwerk. Daarnaast is dit type vliesbehang brandveilig en stootvast. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan meer over glasvliesbehang.

Renovliesbehang

Een ander goed alternatief voor stucwerk, is renovliesbehang. Ook dit type behang oogt mooi egaal. In tegenstelling tot stukwerk, is renovliesbehang een stuk voordeliger en sneller aan te brengen. Bent u enthousiast over de mogelijkheden? Lees dan meer over  renovliesbehang.

Vindt u het lastig om te bepalen welk typen vliesbehang het beste bij uw woning past? En zou u de verschillende typen vliesbehang het liefst een keer in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wel dient u hiervoor van tevoren een afspraak te maken via onze website.

Wilt u meer weten over de kosten die het laten aanbrengen van vliesbehang met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze website. U ontvangt uw offerte binnen enkele minuten per mail. Voor verdere vragen over vliesbehang, of andere soorten wandafwerking, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.