Glad glasvliesbehang

Bent u op zoek naar glad glasvliesbehang? Dan helpen we u graag verder. Het glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger is structuurloos en glad. De afwerking is niet te onderscheiden van stucwerk.

Op deze pagina vindt u informatie over dit type behang. Benieuwd naar de kosten voor het laten behangen? Dan kunt u bij ons online een vrijblijvende prijsindicatie opvragen.

De kracht van glasvliesbehang:

 • Haarscheuroverbruggend
 • Zelfde resultaat als stucwerk
 • Te sauzen in kleur naar wens

Scroll verder voor meer informatie.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvliesbehang?

Glasvliesbehang is een behangsoort die gemaakt is door het samenpersen van glasvezels. Het behang is structuurloos en dus volledig glad. Glasvezelbehang daarentegen heeft wel een structuur waardoor er een patroon in het behang zit. Door te kiezen voor een behangsoort gemaakt van glasvezels, kies je voor een sterker behang dan bijvoorbeeld renovlies behang. In renovlies behang is naast glasvezels ook papier verwerkt, wat het minder sterk maakt. Glasvliesbehang werkt scheuroverbruggend en is op diverse ondergronden toe te passen. Het is eenvoudig overschilderbaar en gemaakt voor duurzame muren. Het glasvliesbehang is ook allergievrij en brandveilig.

Waarom glad glasvliesbehang?

Glad glasvliesbehang is een goede keuze als u op zoek bent naar structuurloos behang met de uitstraling van stucwerk. Het behang kan naadloos aangebracht worden. U hoeft niet bang te zijn voor scheuren, door het hoge aantal samengeperste vezels. Wij van Uwglasvezelbehanger.nl zorgen ervoor dat het behang perfect wordt aangebracht. Wij gebruiken uitsluitend 200 grams ProGold glasvliesbehang, wat ervoor zorgt dat u zo lang mogelijk van een mooie wandafwerking kunt genieten.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar glad glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger.nl en wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Vraag dan hier een vrijblijvende prijsindicatie aan. In uw mailbox ontvangt u van ons direct een berekening van de verwachte kosten.

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo