Renovlies laten behangen

Gaat u in een nieuwe of bestaande woning één of meerdere ruimtes inrichten? In beide gevallen is wat u op de muren gaat aanbrengen een belangrijke keuze. U wilt natuurlijk dat het er perfect uitziet, maar de kosten spelen vaak ook een rol. Als alternatief voor – meestal duur – stucwerk, is renovlies laten behangen een perfecte keuze. Deze behangsoort is sterk, gaat lang mee en is bijna niet van stucwerk te onderscheiden.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang is een behangsoort die veel lijkt op glasvezelbehang. Het enige verschil is dat in renovlies behang ook papier is verwerkt, terwijl glasvezelbehang gemaakt is van samengeperste, fijne glasvezels. 

Renovlies geeft een prachtig resultaat, dat nauwelijks van stucwerk is te onderscheiden. Daarnaast biedt het een aantal praktische voordelen. We zetten ze voor u op een rij: 

 • Camoufleert ondergrond: een sterk punt van renovlies is dat het perfect oneffenheden, kleurverschillen en zelfs scheuren camoufleert.
 • Beschermt ondergrond: renovlies is sterk en beschermt tegen schokken, krassen en putten in de onderliggende laag.
 • Overschilderbaar: het is de ideale ondergrond om op te schilderen, door de gladde en vlakke structuur.  Zo krijgt u makkelijk een egale muur, zonder verfstrepen.
 • Prijs-prestatieverhouding: renovlies is sterk, duurzaam en doorgaans goedkoper dan stuken. Daarnaast absorbeert het vlies weinig, u heeft dus minder verf nodig voor een goed resultaat als u het wilt overschilderen. 

Wat zijn de kosten om renovlies te laten behangen?

Om te bepalen wat de kosten zijn van renovlies speelt de oppervlakte van de wanden een grote rol. Wilt u gelijk een prijsindicatie hebben van de kosten om renovlies te laten behangen? Vraag dan de prijsindicatie aan. Via onze handige tool ontvangt u een duidelijke en complete prijsindicatie binnen enkele seconden in uw mailbox.

Bent u nieuwsgierig naar renovlies wilt u vooraf het resultaat zien?

Bent u benieuwd naar ons assortiment van renovlies behang? Bezoek dan onze showroom. Daar laten wij u alle verschillende soorten behang zien en geven wij u passend advies. Zo ziet u met eigen ogen wat het eind resultaat wordt.

Maak een afspraak voor de showroom en wij zien u snel!

Uwglasvezelbehanger - Showroom

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd naar de kosten van renovlies laten behangen door Uwglasvezelbehanger? Vul ons prijsindicatie formulier in en u ontvangt een duidelijke en complete prijsindicatie op maat binnen enkele seconden in uw mailbox. 

Wilt u een afspraak maken in onze showroom of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons online contactformulier of stel direct uw vraag in onze chatbox!

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo