Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In de zomer van 2017 hebben wij een appartement in Utrecht voorzien van glasvliesbehang. Daarmee zorgden we ervoor dat de wanden van de woning er weer strak en glad uitzagen. Glasvliesbehang is namelijk de perfecte ondergrond voor elke wand, zodat muurverf er perfect op uitkomt. Glasvliesbehang laat de kwaliteit en uitstraling van elke wand naar voren komen. Bovendien is de woning veiliger dankzij de brandveiligheid en stootvaste eigenschappen die glasvliesbehang met zich meebrengt.

Het project

Het project omvatte een prachtig appartement van circa 110 m² in hartje Utrecht, met een schitterend uitzicht op de Domtoren. We voorzagen het gehele appartement van glasvliesbehang. De jonge bewoners kozen een strakke afwerking met een moderne uitstraling. Dankzij veelvuldig gebruik te maken van lichte kleuren hebben we zoveel mogelijk visuele ruimte gecreëerd in het appartement.

Kwaliteit van ons 170, 185 of 200 grams behang en Sigma Coatings

Ook voor dit mooie project maakten wij uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten . In combinatie met onze vakkundige behangers staan wij garant voor gladde muren waar de kersverse Utrechtse bewoners nog lang van kunnen genieten. Daarnaast is ons behang afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Zo hebben de bewoners van het pand in Utrecht zelf de lichte kleuren in hun appartement kunnen samenstellen aan de hand van onze Sigma kleurenwaaier.

Voor de afwerking van ons glasvliesbehang werken wij ook samen met Sigma Coatings en SPS. Het jonge koppel in Utrecht maakte de keuze om hun wanden af te werken met SPS Multimat. Deze watergedragen muurverf is ideaal voor binnenshuis en geeft de muren een frisse aanblik. Perfect voor hun woning, aangezien zij voornamelijk voor lichte kleuren kozen.

Het stel in Utrecht is enorm tevreden met het resultaat en zij zullen hier ook nog jaren van kunnen genieten door de duurzaamheid waar Sigma Coatings zich hard voor maakt.

Inspiratie opdoen?

Laat u ook inspireren door de verschillende kleurmogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij hebben verschillende voorbeelden voor u klaar staan, die u het effect van kleur goed laten zien voor uw eetruimte en keuken, entree en hal, leefruimte of slaapkamer(s). Meer is natuurlijk altijd mogelijk. Schroom dus niet en neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij geven u graag deskundig advies over de mogelijkheden!

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen