Glasvliesbehang en glasvezelbehang in Utrecht

In de zomer van 2017 hebben wij een appartement in Utrecht voorzien van glasvliesbehang. Daarmee zorgden we ervoor dat de wanden van de woning er weer strak en glad uitzagen. Glasvliesbehang is namelijk de perfecte ondergrond voor elke wand, zodat muurverf er perfect op uitkomt. Glasvliesbehang laat de kwaliteit en uitstraling van elke wand naar voren komen. Bovendien is de woning veiliger dankzij de brandveiligheid en stootvaste eigenschappen die glasvliesbehang met zich meebrengt.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Het project

Het project omvatte een prachtig appartement van circa 110 m² in hartje Utrecht, met een schitterend uitzicht op de Domtoren. We voorzagen het gehele appartement van glasvliesbehang. De jonge bewoners kozen een strakke afwerking met een moderne uitstraling. Dankzij veelvuldig gebruik te maken van lichte kleuren hebben we zoveel mogelijk visuele ruimte gecreëerd in het appartement.

Kwaliteit van ons 170, 185 of 200 grams behang en Sigma Coatings

Ook voor dit mooie project maakten wij uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten . In combinatie met onze vakkundige behangers staan wij garant voor gladde muren waar de kersverse Utrechtse bewoners nog lang van kunnen genieten. Daarnaast is ons behang afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Zo hebben de bewoners van het pand in Utrecht zelf de lichte kleuren in hun appartement kunnen samenstellen aan de hand van onze Sigma kleurenwaaier.

Voor de afwerking van ons glasvliesbehang werken wij ook samen met Sigma Coatings en SPS. Het jonge koppel in Utrecht maakte de keuze om hun wanden af te werken met SPS Multimat. Deze watergedragen muurverf is ideaal voor binnenshuis en geeft de muren een frisse aanblik. Perfect voor hun woning, aangezien zij voornamelijk voor lichte kleuren kozen.

Het stel in Utrecht is enorm tevreden met het resultaat en zij zullen hier ook nog jaren van kunnen genieten door de duurzaamheid waar Sigma Coatings zich hard voor maakt.

Inspiratie opdoen?

Laat u ook inspireren door de verschillende kleurmogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij hebben verschillende voorbeelden voor u klaar staan, die u het effect van kleur goed laten zien voor uw eetruimte en keuken, entree en hal, leefruimte of slaapkamer(s). Meer is natuurlijk altijd mogelijk. Schroom dus niet en neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij geven u graag deskundig advies over de mogelijkheden! Bent u op zoek naar behang met een patroon? Kies dan voor glasvezelbehang!

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo