Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In 2018 is er een nieuwbouwwoning voorzien van glasvezelbehang en glasvliesbehang bij een project in Enschede. De klant besloot om glasvliesbehang te gebruiken in de woonkamer, keuken en slaapkamers. De wanden in het trappengat en het toilet werden voorzien van glasvezelbehang.

Glasvliesbehang en glasvezelbehang zijn twee soorten van scanbehang. De eerste heeft een gladde egale afwerking. De ander heeft een zichtbare structuur. Voor beide types maken wij enkel gebruik van hoogwaardig 170, 185 of 200 grams behang. Het glasvliesbehang in de keuken is afgewerkt met Sigmapearl Clean Matt, waardoor de wand reinigbaar is met hardnekkige schoonmaakmiddelen. De overige wanden zijn afgewerkt met SPS Multimat.

SPS heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen en afstemmen van verschillende kleuren muurverf. Hierdoor zijn wij in staat om u verschillende kleurcombinaties te laten zien, zodat u ter plekke de juiste keuze voor uw woning kunt maken.

Gebruikte producten bij het project in Enschede:

Benieuwd naar de kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen