Glasvliesbehang en glasvezelbehang in Enschede

In 2018 is er een nieuwbouwwoning voorzien van glasvezelbehang en glasvliesbehang bij een project in Enschede. De klant besloot om glasvliesbehang te gebruiken in de woonkamer, keuken en slaapkamers. De wanden in het trappengat en het toilet werden voorzien van glasvezelbehang.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasvliesbehang en glasvezelbehang zijn twee soorten van scanbehang. De eerste heeft een gladde egale afwerking. De ander heeft een zichtbare structuur. Voor beide types maken wij enkel gebruik van hoogwaardig 170, 185 of 200 grams behang. Het glasvliesbehang in de keuken is afgewerkt met Sigmapearl Clean Matt, waardoor de wand reinigbaar is met hardnekkige schoonmaakmiddelen. De overige wanden zijn afgewerkt met SPS Multimat.

SPS heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen en afstemmen van verschillende kleuren muurverf. Hierdoor zijn wij in staat om u verschillende kleurcombinaties te laten zien, zodat u ter plekke de juiste keuze voor uw woning kunt maken.

Gebruikte producten bij het project in Enschede:

Benieuwd naar de kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo