Glasvliesbehang in Deventer

9.3
364 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij hebben een prachtige nieuwbouwwoning in Deventer voorzien van glasvliesbehang (vergelijkbaar met renovlies behang). Daarvoor maken wij enkel gebruik van 200 grams behang van topkwaliteit. Vervolgens zijn de wanden afgewerkt met verschillende coatings van Sigma en SPS. In de keuken is er gebruik gemaakt van Sigmapearl Clean Matt en de overige wanden hebben we afgewerkt met SPS Multimat.
Door deze coating aan te brengen op glasvliesbehang wordt het mogelijk om het behang te reinigen met hardnekkige schoonmaakmiddelen. Een ideaal product dus voor in elke keuken. Sigma Coatings heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen en afstemmen van verschillende kleuren. Hierdoor kunnen wij u verschillende kleurcombinaties laten zien, zodat u ter plekke de juiste keuze voor uw woonruimtes kunt maken.

 

Meer informatie over de gebruikte producten bij het project in Deventer:

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo