Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wij hebben een prachtige nieuwbouwwoning in Deventer voorzien van glasvliesbehang (vergelijkbaar met renovlies behang). Daarvoor maken wij enkel gebruik van 200 grams behang van topkwaliteit. Vervolgens zijn de wanden afgewerkt met verschillende coatings van Sigma en SPS. In de keuken is er gebruik gemaakt van Sigmapearl Clean Matt en de overige wanden hebben we afgewerkt met SPS Multimat.
Door deze coating aan te brengen op glasvliesbehang wordt het mogelijk om het behang te reinigen met hardnekkige schoonmaakmiddelen. Een ideaal product dus voor in elke keuken. Sigma Coatings heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen en afstemmen van verschillende kleuren. Hierdoor kunnen wij u verschillende kleurcombinaties laten zien, zodat u ter plekke de juiste keuze voor uw woonruimtes kunt maken.

Weer een tevreden klant, ditmaal in onze thuisbasis Deventer. De klant is zo vriendelijk geweest om ons toestemming te geven om de foto’s te delen van het resultaat. De foto van het project in Deventer vindt u hieronder.

Afwerking van een woning in Deventer

Meer informatie over de gebruikte producten bij het project in Deventer:

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen