Glasvliesbehang in Arnhem

Glasvliesbehang is een goed en effectief middel om uw wanden te verstevigen. Daarom besloot een stel uit Arnhem om bij het opknappen van hun woonboerderij, de afwerking uit te voeren met glasvliesbehang.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De voordelen van glasvliesbehang

Glasvliesbehang (vergelijkbaar met renovlies behang) is glasvezelbehang met een egale structuur. Het zorgt ervoor dat wanden er strak en glad uit komen te zien. Daarnaast is het behang brandveilig en stootvast en zijn er verschillende soorten muurverf op aan te brengen. Tevens bent u verzekerd van allergievrije muren en met de juiste coating zijn uw wanden makkelijk te reinigen. Met glasvliesbehang verhoogt u de de kwaliteit en uitstraling van uw wanden.

Het project

De wanden van de woonboerderij in Arnhem waren al een tijdje toe aan een opknapbeurt. Mede door een lekkage aan het einde van 2017 waren er her en der wat scheuren ontstaan in de wanden. Door de wanden eerst te voorzien van een strakke stuclaag en vervolgens te bekleden met glasvliesbehang kunnen ze nu toch weer jaren mee.

"Het was voor ons niet de eerste keer dat wij glasvliesbehang in Arnhem hebben geplakt, maar wel één van de mooiste projecten omdat het resultaat zo goed op te merken was." Thomas Wolters - Eigenaar

Kwaliteit van ons 200 grams behang en Sigma Coatings

Zoals tijdens al onze projecten, maakten wij ook in Arnhem uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten. Deze producten zijn afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS, waardoor de combinatie van deze producten optimaal is. Tevens worden deze producten getest door ervaren vakschilders. Wij werken graag samen met deze producent zodat niet alleen wij, maar ook u, verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit.

Laat u ook inspireren door de verschillende kleurmogelijkheden die wij u in samenwerking met Sigma Coatings en SPS kunnen aanbieden. Wij hebben verschillende voorbeelden voor u klaar staan, die u het effect van kleur goed laat zien voor uw eetruimte en keuken, entree en hal, leefruimte of slaapkamer(s).

Glasvezelbehang

Toch de voorkeur voor glasvezelbehang? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres! Ook voor dit soort behang hebben wij een breed aanbod aan verschillende dessins: of u nou van fijne of grove structuren houdt.

Om het beste uit de wandafwerking te halen maken wij ook bij glasvezelbehang uitsluitend gebruik van 200 grams behang dat tot het topsegment van de markt behoren. Daarnaast bent u bij glasvezelbehang verzekerd van een prachtig, egaal resultaat dat brandveilig en makkelijk reinigbaar is. Laat ons vakkundige team u helpen met de keuze tussen glasvliesbehang en glasvezelbehang, zodat we samen weer het beste uit uw wanden kunnen halen!

Neem gerust contact met ons op

Zijn uw muren ook aan opfrissing toe? Heeft u nog meer voorbeelden van verrassende kleurencombinaties nodig? Of sluit bovenstaand project uit Arnhem niet geheel aan op uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dan informeren wij u over de mogelijkheden.

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo