Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In het begin van 2018 hebben we tijdens een project in Apeldoorn zowel glasvezelbehang als glasvliesbehang geplaatst. Het glasvezelbehang werd gebruikt in de toiletruimte en in het trappengat. De woonkamer, keuken en slaapkamers voorzagen we van glasvliesbehang.

Glasvliesbehang en glasvezelbehang zijn twee soorten van scanbehang. De eerste heeft een gladde egale afwerking. De ander heeft een zichtbare structuur. Voor beide types maken wij enkel gebruik van hoogwaardig 170, 185 of 200 grams behang. Het glasvliesbehang in de keuken is afgewerkt met Sigmapearl Clean Matt, waardoor de wand reinigbaar is met hardnekkige schoonmaakmiddelen. De overige wanden zijn afgewerkt met SPS Multimat.

Sigma Coatings heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen en afstemmen van verschillende kleuren muurverf. Hierdoor zijn wij in staat om u verschillende kleurcombinaties te laten zien, zodat u ter plekke een keuze kunt maken voor de juiste afwerking van uw glasvezelbehang en glasvliesbehang.

Gebruikte producten bij het project in Apeldoorn:

Ontvang een prijsindicatie

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis en vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen