Glasvezelbehang en glasvliesbehang in Apeldoorn

In het begin van 2018 hebben we tijdens een project in Apeldoorn zowel glasvezelbehang als glasvliesbehang geplaatst. Het glasvezelbehang werd gebruikt in de toiletruimte en in het trappengat. De woonkamer, keuken en slaapkamers voorzagen we van glasvliesbehang.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasvliesbehang en glasvezelbehang zijn twee soorten van scanbehang. De eerste heeft een gladde egale afwerking. De ander heeft een zichtbare structuur. Voor beide types maken wij enkel gebruik van hoogwaardig 170, 185 of 200 grams behang. Het glasvliesbehang in de keuken is afgewerkt met Sigmapearl Clean Matt, waardoor de wand reinigbaar is met hardnekkige schoonmaakmiddelen. De overige wanden zijn afgewerkt met SPS Multimat.

Sigma Coatings heeft veel aandacht gestoken in het ontwikkelen en afstemmen van verschillende kleuren muurverf. Hierdoor zijn wij in staat om u verschillende kleurcombinaties te laten zien, zodat u ter plekke een keuze kunt maken voor de juiste afwerking van uw glasvezelbehang en glasvliesbehang.

Gebruikte producten bij het project in Apeldoorn:

Ontvang een prijsindicatie

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis en vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo