Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een professionele behanger voor de wandafwerking van uw nieuwbouwwoning? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger.nl aan het juiste adres! Om u een beeld te geven van onze verschillende diensten en onze werkwijze hebben wij een aantal eerder uitgevoerde projecten op een rijtje gezet.  

Verschillende projecten

Wij hebben op verschillende plekken in Nederland woningen voorzien van glasvezelbehang en glasvliesbehang:

Interesse? Vraag een prijsindicatie aan of maak een afspraak! 

Hebben de bovenstaande sfeerimpressies uw interesse gewekt voor het laten behangen van uw woning? Vraag dan een prijsindicatie aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken! We leggen u hier graag uit wat de verschillen zijn tussen onze soorten behang en wat u nog meer van ons kunt verwachten. 

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen