Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouw behang is er in allerlei soorten en maten. Weet u al wat u wilt in uw nieuwbouwwoning? Of bent u nog op zoek naar het perfecte behang? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden namelijk zowel glasvezelbehang als glasvliesbehang aan. Glasvezelbehang is beschikbaar in verschillende designs, variërend van een fijne tot een grove structuur. Glasvliesbehang heeft een egale structuur wat ervoor zal zorgen dat uw wanden super strak zullen ogen. Dit type behang wordt dan ook vaak als alternatief voor stukwerk gebruikt. Glasvezel- en glasvliesbehang zijn allebei geschikt om overschilderd te worden, waardoor uw wanden geheel naar uw smaak afgewerkt kunnen worden.

Wij zouden u willen adviseren om een professioneel bedrijf in te schakelen dat in staat is om de wanden van uw nieuwbouwwoning te behangen. Hiermee zelf aan de slag gaan zouden wij afraden. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en weten dan ook precies wat ze moeten doen. Als u hier zelf mee aan de slag gaat loopt u het risico dat er iets fout gaat tijdens het behangen, waardoor u vervolgens weer opnieuw kunt beginnen. U wilt toch ook dat uw behang in één keer goed hangt?

Afwerking behang

Ook voor de verdere afwerking, van het door u gekozen behang, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het verder afwerken van uw wanden gebruiken onze vakmannen de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Deze verfsystemen staan bekend om hun hoge kwaliteit, waardoor uw muren perfect afgewerkt worden. Op onze website kunt u een aantal producten zien waaruit u kunt kiezen voor de afwerking van uw behang.

Totale kosten

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor de afwerking van uw wanden? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan op onze website. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning en wanden, sturen wij u de offerte per mail. Zo weet u dus binnen een paar minuten waar u aan toe bent! Handig, toch?

Heeft u nog vragen over het laten behangen van de wanden van uw nieuwbouwwoning? Of wilt u meer weten over de verdere afwerking van het behang? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gepubliceerd op 19-04-2019

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.