Kosten renovlies behang

Heeft u pas een nieuwe woning gekocht, of wilt u een bestaande woning opnieuw inrichten? Dan staat u voor belangrijke keuzes, zoals wat u op de muren gaat aanbrengen. Vanzelfsprekend wilt u dat het er perfect uit komt te zien, maar daarbij wilt u de kosten natuurlijk niet uit het oog verliezen. Renovlies laten behangen is dan een perfect keuze; het is duurzaam en vrijwel niet van echt stucwerk te onderscheiden. De kosten van renovlies behang zijn gemiddeld vaak lager dan bij stucen.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is renovlies behang?

Renovlies is een soort behang dat veel op glasvezelbehang lijkt. Het verschil is dat glasvezelbehang is gemaakt van samengeperste, fijne glasvezels, terwijl renovlies behang deels is gemaakt van glasvezel en deels van papier. 

Renovlies geeft een prachtig resultaat en biedt daarnaast een aantal praktische voordelen. Een sterk punt van renovlies is bijvoorbeeld dat het de ondergrond camoufleert: oneffenheden, kleurverschillen en zelfs scheurtjes zie je niet of nauwelijks meer. Daarnaast heeft renovlies nog meer handige eigenschappen:

 • Beschermt de ondergrond: renovlies is sterk en beschermt de onderliggende laag tegen bijvoorbeeld krassen en putten;
 • Overschilderbaar: wilt u renovlies overschilderen? Daar is het uitstekend geschikt voor. De gladde en vlakke structuur zorgt ervoor dat u makkelijk een egale geschilderde muur realiseert, zonder verfstrepen;
 • Uitstekende prijs-prestatieverhouding: renovlies is doorgaans goedkoper dan stucwerk en het verschil is vrijwel niet te zien. 

Wat zijn de kosten van renovlies behang aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl?

Wat zijn de kosten van renovlies behang? In de berekening van de kosten van renovlies speelt de oppervlakte van de wanden die u gaat behangen een grote rol. Wilt u van tevoren weten wat de kosten van renovlies behang zijn in uw situatie? Vul dan onze handige prijsindicatie tool in. Daarna ontvangt u een duidelijke en complete prijsindicatie binnen enkele seconden in uw mailbox.

Bezoek onze showroom!

Renovlies laten behangen door Uwglasvezelbehanger.nl betekent totale ontzorging. Wij helpen u zowel met de juiste behangkeuze als met het aanbrengen en afwerken ervan. Wilt u het renovlies behang eerst ‘in het echt’ zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat u een goed beeld krijgt van ons assortiment. Heeft u andere vragen? Neem contact op, via ons contactformulier of stel direct uw vraag in onze chatbox! 

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo