Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

We leveren glasvliesbehang (ook wel renovlies behang genoemd) en glasvezelbehang in heel Nederland en vanaf 100m2 zonder voorrijkosten. We verkopen diverse soorten 170 of 185 grams behang. Zowel ons glasvliesbehang als ons glasvezelbehang is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Voor de afwerking gebruiken wij de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Deze systemen zijn zeer goed op elkaar afgestemd en getest door onze vakkundige schilders.

Werkzaam in heel Nederland

Uwglasvezelbehanger.nl is werkzaam in heel Nederland zonder dat wij extra kosten in rekening brengen. Wij hebben onder andere projecten gedaan in de volgende steden:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar uw kosten?

Wilt u weten wat het kost om uw wanden af te laten werken door Uwglasvezelbehanger.nl? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie op maat aan!

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.