Glasvezelbehang laten behangen

Gaat u verhuizen of renoveren en zoekt u een muurbedekking die er stijlvol uitziet, maar ook praktisch, sterk en duurzaam is? Dan is glasvezelbehang een perfecte oplossing. Glasvezelbehang is breed toepasbaar, kan tegen een stootje en heeft de uitstraling van stucwerk.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is gemaakt van samengeperste, fijne glasvezels. Het geeft een prachtig resultaat, dat haast niet is te onderscheiden van stucwerk. Daarnaast zijn er nog meer eigenschappen die glasvezelbehang tot een ideale keuze voor uw wanden maken:

 • Beschermend: glasvezelbehang biedt bescherming tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten in uw wanden. Daarnaast maskeert het bestaande oneffenheden. 
 • Hygiënisch: de structuur van glasvezelbehang voorkomt dat organismen zich erin nestelen. Voor ruimtes waar meer dan gemiddelde hygiëne vereist is, adviseren we het hygiëneversterkende Sigmapearl Clean Matt, een aanvulling waardoor de wanden nog beter te reinigen zijn.
 • Veilig: ons behang heeft een brandvertragende werking en is vrij is van schadelijke stoffen.
 • Duurzaam: van glasvezelbehang heeft u jarenlang woonplezier. De levensduur is extra te verlengen met een speciale coating.
 • Prijs-prestatie: glasvezelbehang is doorgaans goedkoper dan stuken. Daarnaast levert het een positieve bijdrage aan de waarde van uw woning.

Waarom glasvezelbehang laten behangen door Uwglasvezelbehanger?

Uwglasvezelbehanger denkt graag met u mee, om u te helpen met de juiste behangkeuze. Ook het aanbrengen en afwerken van behang realiseren wij graag voor u. 

Een perfect strak en naadloos resultaat vraagt om vakmanschap en professioneel materiaal. Uwglasvezelbehanger werkt dan ook uitsluitend met hoogwaardig behang en kwalitatieve afwerkingsproducten. Onze ervaren behangers zorgen ervoor dat u nog jarenlang geniet van uw perfect behangen wanden.

We communiceren duidelijk en snel, onze bereikbaarheid is hoog en we zijn flexibel in de planning. Wilt u eerst ons assortiment behang met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat u een perfect beeld krijgt van ons assortiment. 

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd naar de kosten van glasvezelbehang behangen? Vul ons prijsindicatie formulier in en u ontvangt een duidelijke en complete prijsindicatie op maat binnen enkele seconden in uw mailbox. 

Wilt u een afspraak maken in onze showroom of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons online contactformulier of stel direct uw vraag in onze chatbox!

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo