Glad glasvezelbehang

Wilt u uw woning laten behangen met glad glasvezelbehang? Wij kunnen uw muren voorzien van voortreffelijk aangebracht behang. Onze specialisten zorgen ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van perfect afgewerkte muren van uw woning. Weet u nog niet of u voor glad glasvezelbehang moet kiezen? Lees dan snel verder!

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom glad glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is het uitgekozen behang om een prachtige afwerking van uw muren te verwezenlijken. Het is verkrijgbaar in verschillende dessins. Zo kan het een grove structuur hebben, maar is glad glasvezelbehang ook mogelijk. Het behang is te allen tijde scheuroverbruggend, strak én brandveilig.

Glasvezelbehang laten aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl

Kiest u voor Uwglasvezelbehanger.nl om uw glasvezelbehang aan te laten brengen, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit behang! Wij maken uitsluitend gebruik van 170 of 185 grams behang. Dit behoort tot het topsegment van de markt. De hoogwaardige producten waarmee wij werken verzekeren topkwaliteit afwerking van uw wanden.

Algemene informatie

Prijsindicatie

U kunt makkelijk en snel een prijsindicatie opvragen via onze prijsindicatie tool. Door hier de gegevens van uw woning, wanden en plafonds in te vullen, berekent de tool een op maat gemaakte prijsindicatie. De prijsindicatie ontvangt u na het invullen van onze tool binnen enkele seconden in uw mailbox.

Showroom

Mocht u eerst met uw eigen ogen willen zie hoe glad glasvezelbehang en het werk van onze behangers in Deventer eruit zien, dan bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen in onze showroom. Zo kunt u zelf de kwaliteit van het behang aanschouwen en zien waarom veel mensen kiezen voor dit type behang voor hun wanden. Een afspraak maken kan via deze pagina.

Neem contact op!

Wilt u persoonlijk advies over het laten behangen van uw wanden met glad glasvezelbehang? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag om het beste behang voor de optimale afwerking uit te kiezen. Contact opnemen kan door ons te bellen op 0570 57 36 64 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo