Woning opknappen

Kan uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen kunnen uw woning opknappen zodat deze weer die frisse en strakke look krijgt. Vaak heeft men niet door wat de impact is van wanden. Maar zeg nu eens zelf; het voelt heel anders om een kamer in te lopen met donkere muren dan een kamer met lichte of gekleurde muren. Dit verschil in beleving zal u niet alleen ervaren bij een verschil in kleur, maar ook bij een verschil in kwaliteit.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wanden van kwaliteit

De kwaliteit van de afwerking van een muur zal net zoveel effect op u hebben als de kleur. Als u ergens bent en u ziet dat het behang loslaat of dat er scheuren in de muur zitten zal u die ruimte of woning waarschijnlijk niet als gezellig, mooi of onderhouden beschouwen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u uw wanden wilt laten opknappen als uw muren niet meer zo mooi zijn als ze ooit zijn geweest. Gelukkig kunnen onze vakmannen u helpen. Zij zijn zeer ervaren in het aanbrengen van glasvezel- en glasvliesbehang. Dit zal ervoor zal zorgen dat uw wanden weer kwaliteit zullen uitstralen.

Glasvezel-of glasvliesbehang voor het opknappen van uw woning?

Weet u nog niet goed of u glasvezel- of glasvliesbehang in uw woning wilt hebben? Geen probleem. Wij leggen de overeenkomsten en verschillen graag voor u uit. Wij zouden u hiervoor willen verwijzen naar de aparte pagina’s van glasvezelbehang en glasvliesbehang. Mocht u na het lezen van de pagina’s nog vragen hebben over de verschillende afwerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen of persoonlijk advies kunt u ons benaderen.

Als u moeite hebt met het kiezen van de juiste wandafwerking zouden we u willen uitnodigen om eens langs te komen bij onze showroom. Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende afwerkingen eens in het echt te zien. Bovendien kunt u zoveel vragen stellen aan onze medewerkers als u maar wilt. Is dit wat voor u? Klik dan hier om een afspraak te maken.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo