Wat is glasvezelbehang, waarom glasvezelbehang

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is Glasvezelbehang?

Wat is dat nou eigenlijk, glasvezelbehang? Glasvezelbehang is behang dat is gemaakt van sterk materiaal. Het is te verkrijgen in verschillende dessins, variërend van een grove tot een fijne structuur. U kunt zelf bepalen wat u het best vindt passen bij u en uw woning. Onze vakmannen maken gebruik van hoogwaardig 220 grams behang. Gezien de hoge kwaliteit van dit behang, en het vakmanschap van onze werknemers, bent u verzekerd van een topresultaat.

Waarom Glasvezelbehang?

Maar waarom is dit type behang tegenwoordig zo’n populaire wandafwerking? Naast het feit dat het behang erg sterk is en te verkrijgen is in verschillende dessins, zitten er meer voordelen aan glasvezelbehang. Ten eerste is het behang ideaal om scheuren of barstjes mee te overbruggen. Het glasvezelbehang zal ervoor zorgen dat deze beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast is het behang gemakkelijk schoon te maken en bovendien allergievrij. De structuur van het behang zorgt er namelijk voor dat organismen zich er niet in kunnen nestelen.

Tot slot draagt glasvezelbehang mee aan een veilige omgeving. Het behang heeft namelijk een brandvertragende werking en is vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Afspraak showroom

Bent u enthousiast geworden over glasvezelbehang en de voordelen die het met zich meebrengt? Maar zou u het behang nog wel in het echt willen zien voordat u de knoop doorhakt? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom. Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende soorten glasvezelbehang in het echt te zien. Wel dient u, voordat u langskomt, een afspraak te maken. Zo kunnen we rekening houden met uw komst en ervoor zorgen dat een van onze medewerkers voor u klaarstaat om u te helpen waar nodig. Klik hier om een afspraak te maken. Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze showroom?

Op onze website heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Dit is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Na het beantwoorden van enkele vragen kunt u de prijsindicatie binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten.

Indien u nog vragen heeft op het gebied van glasvezelbehang, of onze showroom, neem dan gerust contact met ons op.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo