Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Voor het afwerken van uw wanden is er tegenwoordig veel mogelijk. Zo kunt u gaan voor een gladde afwerking, waardoor uw wanden egaal zullen ogen. Als u houdt van deze uitstraling zouden we u aanraden om glasvliesbehang aan te laten brengen op uw wanden. Glasvliesbehang wordt vanwege de strakke look vaak gezien als een alternatief voor stucwerk. Het behang heeft veel voordelen en is bovendien overschilderbaar in een kleur naar keuze. Voor het schilderen van het glasvliesbehang maken onze vakmannen gebruik van Sigma Coatings en SPS. U kunt op website terecht voor kleurinspiratie

Er zitten veel voordelen aan uw keuze voor glasvliesbehang. Een van deze voordelen is dat het aangebracht kan worden over scheurtjes en andere oneffenheden in uw muur. Daarnaast staat glasvliesbehang bekend om de brandveiligheid en is het vrij van schadelijke stoffen. Door het materiaal van het behang kunnen organismen zich niet nestelen in uw muur, wat het behang allergievrij maakt. Bent u al overtuigd?

Wanden met structuur

Vindt u een gladde muur wat saai? Dan is glasvezelbehang wellicht wat voor u. Glasvezelbehang heeft dezelfde voordelen als glasvliesbehang, maar heeft een totaal andere uitstraling. Glasvezelbehang is namelijk een wandafwerking met structuur. Deze structuur is te verkrijgen in uiteenlopende structuren van fijn naar grof. Aan u de keuze wat u het beste vindt passen bij uw woning. Wat voor u? Bekijk hier onze verschillende soorten glasvezelbehang. 

We kunnen ons goed voorstellen dat u het, enkel aan de hand van informatie op onze website, lastig vindt om te beslissen wat hoe u uw wanden wilt afwerken. Daar hebben wij wat op bedacht: onze showroom. In onze showroom kunt u zowel ons glasvliesbehang als ons glasvezelbehang bekijken. Door de verschillende typen behang eens in het echt te zien kan de keuze voor u wellicht wat gemakkelijker worden. Bovendien heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Wilt u eens langskomen bij onze showroom? Maak dan eerst even een afspraak via onze website. Zo kunnen we rekening houden met uw komst. 

Gepubliceerd op 12-08-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen