Wanden afwerken

Voor het afwerken van uw wanden is er tegenwoordig veel mogelijk. Zo kunt u gaan voor een gladde afwerking, waardoor uw wanden egaal zullen ogen. Als u houdt van deze uitstraling zouden we u aanraden om glasvliesbehang aan te laten brengen op uw wanden. Glasvliesbehang wordt vanwege de strakke look vaak gezien als een alternatief voor stucwerk. Het behang heeft veel voordelen en is bovendien overschilderbaar in een kleur naar keuze. Voor het schilderen van het glasvliesbehang maken onze vakmannen gebruik van Sigma Coatings en SPS. U kunt op website terecht voor kleurinspiratie.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Er zitten veel voordelen aan uw keuze voor glasvliesbehang. Een van deze voordelen is dat het aangebracht kan worden over scheurtjes en andere oneffenheden in uw muur. Daarnaast staat glasvliesbehang bekend om de brandveiligheid en is het vrij van schadelijke stoffen. Door het materiaal van het behang kunnen organismen zich niet nestelen in uw muur, wat het behang allergievrij maakt. Bent u al overtuigd?

Wanden met structuur

Vindt u een gladde muur wat saai? Dan is glasvezelbehang wellicht wat voor u. Glasvezelbehang heeft dezelfde voordelen als glasvliesbehang, maar heeft een totaal andere uitstraling. Glasvezelbehang is namelijk een wandafwerking met structuur. Deze structuur is te verkrijgen in uiteenlopende structuren van fijn naar grof. Aan u de keuze wat u het beste vindt passen bij uw woning. Wat voor u? Bekijk hier onze verschillende soorten glasvezelbehang.

We kunnen ons goed voorstellen dat u het, enkel aan de hand van informatie op onze website, lastig vindt om te beslissen wat hoe u uw wanden wilt afwerken. Daar hebben wij wat op bedacht: onze showroom. In onze showroom kunt u zowel ons glasvliesbehang als ons glasvezelbehang bekijken. Door de verschillende typen behang eens in het echt te zien kan de keuze voor u wellicht wat gemakkelijker worden. Bovendien heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Wilt u eens langskomen bij onze showroom? Maak dan eerst even een afspraak via onze website. Zo kunnen we rekening houden met uw komst.

Bekijk ook onze andere blog: Afwerken van groene dakplaten

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo