Wandafwerking (Nieuwbouw)Woning

Bent u recentelijk verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen? Dan zouden we u zeker willen aanraden om alvast na te denken over het type wandafwerking dat u in uw (nieuwbouw)woning zou willen. Weet u al precies wat u wilt of kunt u nog wel wat inspiratie op het gebied van wandafwerking gebruiken? We zullen een aantal mogelijkheden voor u opsommen, zodat u een beter beeld heeft bij wat er allemaal mogelijk is.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Mogelijkheden wandafwerking

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw wanden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw wanden te laten stucen door onze partners van Uwstukadoors.nl. Een andere mogelijkheid is glasvezel- of glasvliesbehang.

Glasvezel- en glasvliesbehang hebben veelal dezelfde eigenschappen en daarbij behorende voordelen. Het verschil tussen deze twee wandafwerkingen zit vooral in de structuur, en daarmee de look, van het behang. Glasvezelbehang staat bekend om het hebben van een bepaalde textuur in het behang. U kunt hierbij kiezen uit verschillende dessins, die uiteenlopen van een fijne tot een grove structuur. Op onze website kunt u de verschillende soorten glasvezelbehang bekijken. Glasvliesbehang daarentegen is qua look vergelijkbaar met stucwerk. Het laten aanbrengen van glasvliesbehang zal dan ook resulteren in mooie gladde wanden.

Vindt u het prettiger om de verschillende mogelijkheden op het gebied van wandafwerking eens in het echt te bekijken? Daar kunnen wij ons wat bij voorstellen. Vandaar dat we u ook de mogelijkheid willen bieden om langs te komen bij onze showroom. In onze showroom kunt u bovendien zo veel vragen stellen als u wilt, en natuurlijk kunnen wij u adviseren waar nodig. Wel zouden we u willen vragen om van tevoren een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij rekening houden met uw komst!

Prijsindicatie

Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij u de offerte binnen een paar minuten per mail toesturen.  Zo weet u dus gelijk waar u aan toe bent. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo