Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u recentelijk verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen? Dan zouden we u zeker willen aanraden om alvast na te denken over het type wandafwerking dat u in uw (nieuwbouw)woning zou willen. Weet u al precies wat u wilt of kunt u nog wel wat inspiratie op het gebied van wandafwerking gebruiken? We zullen een aantal mogelijkheden voor u opsommen, zodat u een beter beeld heeft bij wat er allemaal mogelijk is.

Mogelijkheden wandafwerking

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw wanden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw wanden te laten stucen door onze partners van Uwstukadoors.nl. Een andere mogelijkheid is glasvezel- of glasvliesbehang.

Glasvezel- en glasvliesbehang hebben veelal dezelfde eigenschappen en daarbij behorende voordelen. Het verschil tussen deze twee wandafwerkingen zit vooral in de structuur, en daarmee de look, van het behang. Glasvezelbehang staat bekend om het hebben van een bepaalde textuur in het behang. U kunt hierbij kiezen uit verschillende dessins, die uiteenlopen van een fijne tot een grove structuur. Op onze website kunt u de verschillende soorten glasvezelbehang bekijken. Glasvliesbehang daarentegen is qua look vergelijkbaar met stucwerk. Het laten aanbrengen van glasvliesbehang zal dan ook resulteren in mooie gladde wanden.

Vindt u het prettiger om de verschillende mogelijkheden op het gebied van wandafwerking eens in het echt te bekijken? Daar kunnen wij ons wat bij voorstellen. Vandaar dat we u ook de mogelijkheid willen bieden om langs te komen bij onze showroom. In onze showroom kunt u bovendien zo veel vragen stellen als u wilt, en natuurlijk kunnen wij u adviseren waar nodig. Wel zouden we u willen vragen om van tevoren een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij rekening houden met uw komst!

Prijsindicatie

Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij u de offerte binnen een paar minuten per mail toesturen.  Zo weet u dus gelijk waar u aan toe bent. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Gepubliceerd op 27-05-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen