Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u van plan om uw wanden te laten behangen, maar kunt u nog wel wat advies gebruiken over waar u allemaal rekening mee moet houden? Wij zullen u hieronder enkele tips geven.

Allereerst dient u na te denken over het type behang dat u wilt. Geeft u de voorkeur aan behang met een patroon of aan egaal behang? Als u houdt van een motief in uw behang, dan is glasvezelbehang echt wat voor u. Als u liever egaal behang wilt raden we u aan om te kiezen voor glasvliesbehang. Uw keuze voor dit behang zal resulteren in glad afgewerkte muren die niet te onderscheiden zijn van een gestucte muur.

Vervolgens is de vraag; wilt u witte muren of houdt u wel van een kleurtje? Zowel glasvezelbehang als glasvliesbehang zijn wit van zichzelf, maar zijn te verven in een kleur naar keuze. Voor ieder wat wils dus. Klik hier voor kleurinspiratie.

Zelf behangen of uitbesteden?

Kan ik m’n eigen muren behangen?”, is een vraag die wij regelmatig krijgen. Natuurlijk kunt u hier zelf mee aan de slag, maar u dient dit zeker niet te onderschatten. Het aanbrengen van behang dient zeer secuur te worden gedaan. Het maken van kleine foutjes kan grote gevolgen hebben voor het eindresultaat. Hieronder leest u enkele tips op het gebied van behangen.

Indien u zelf aan de slag gaat met het behangen van uw muren, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst dient u het behang zo strak mogelijk op de muur aan te brengen. Wanneer dit niet wordt gedaan zullen er bobbels in uw behang komen, wat er niet fraai uitziet. Daarnaast dient u geknoeide lijm gelijk te verwijderen. Wacht hiermee niet tot de lijm is opgedroogd!

Tot slot zijn er een aantal plekken die extra lastig te behangen zijn. Het gaat hierbij voornamelijk om hoeken en de ruimte rondom ramen, deuren, stopcontacten en radiatoren. Behangen op deze plekken heeft wat extra aandacht en voorbereiding nodig aangezien u hier met ‘obstakels’ te maken heeft.

Kortom; het zelf aanbrengen van behang is niet onmogelijk, maar ook zeker niet gemakkelijk. Door uw behang werkzaamheden aan ons over te laten, hoeft u zich geen zorgen te maken over het eindresultaat. Onze vakmannen weten wat ze doen en maken bovendien gebruik van kwaliteitsproducten. Bent u benieuwd naar de kosten van onze werkzaamheden of wilt u een afspraak in onze showroom? Klik dan op onderstaande knoppen.

BEREKEN HIER UW PRIJSINDICATIE         BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gepubliceerd op 18-06-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen