Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u alles weten over de verschillende soorten glasvezelbehang? Glasvezelbehang is een soort behang dat voornamelijk wordt gebruikt om beschadigde muren te herstellen of tijdens renovaties om het bestaande pleisterwerk te verstevigen. Op deze manier krijgt u opnieuw egale wanden. Wanneer de muur effectief beschadigd is dan zal u gebruik moeten maken van glasvezelbehang met een bepaald patroon. Wij staan in dit artikel stil bij de eigenschappen, voor-en nadelen en de dienstverlening van Uwglasvezelbehanger.nl.

Uw voordelen van glasvezelbehang

Eigenlijk zijn er drie soorten glasvezelbehang, namelijk glasweefselbehang, glasvliesbehang en renovlies behang. Hieronder leggen wij de drie verschillende soorten glasweefselbehang uit gezamenlijk met hun voor- en nadelen.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is het behang waar de meeste mensen aan denken bij ‘glasvezelbehang’. Het behang is gemaakt van fijne glasvezels, die op een speciale manier zijn geweven. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende diktes en structuren en heeft al groot voordeel dat het zeer sterk is en gemakkelijk aan te brengen is. Glasweefselbehang dat voorgeschilderd is kan zelfs in één laag worden afgewerkt. Uwglasvezelbehanger.nl werkt uitsluitend met ProGold glasweefselbehang. Dit behang is met maar liefst 200 grams van hoogstaande kwaliteit.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is gemaakt van glasvezels, maar deze vezels zijn samengeperst. Door de vezels te persen wordt het een glad oppervlakte. Dit maakt het glasvlies zeer strak en sterk. Door het sterke karakter is glasvliesbehang een goede beschermlaag voor de muur. Net zoals bij glasweefselbehang maakt Uwglasvezelbehanger.nl ook voor glasvliesbehang gebruik van ProGold behang. Dit behang is naadloos aan te brengen, heeft geen motief en is daarmee een uitstekend alternatief voor stucwerk.

Renovlies behang

Renovlies behang (ook wel fleecebehang of renovatievlies genoemd) is behang dat gemaakt wordt uit papier met vezels. Net zoals glasvliesbehang is renovlies behang geperst, waardoor een glad oppervlakte ontstaat. In renovliesbehang is papier verwerkt. De meest gangbare reden om voor renovliesbehang te gaan is om de uitstraling van stucwerk na te bootsen.

Uwglasvezelbehanger.nl, voor al uw behang

De kracht van Uwglasvezelbehanger.nl ligt niet alleen in het gebruik van hoogstaande materialen, maar ook in onze service. U kunt door heel Nederland op goede communicatie en flexibele planning rekenen. Onze dienstverlening telt voor zowel bestaande woningen als voor nieuwbouw, de keuze is daarmee aan u. Wel is het bij nieuwbouw eenvoudiger om te werken met glasvliesbehang. Het verschil is dat er in bestaande woningen minder risico met werken is en dat u behang krijgt met een structuur. Eerst zelf de verschillende behangsoorten zien? Maak gerust een afspraak voor onze showroom! Heeft u al dringende vragen, bel dan gerust op 0570 57 36 64 of stuur ons een e-mail op info@uwglasvezelbehanger.nl.

Gepubliceerd op 25-06-2021

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen