Welke soorten behang zijn er?

Het kiezen van behang dat goed past bij u en uw interieur is niet niks. U wilt natuurlijk het liefst gelijk een goede en passende keuze maken aangezien behang iets is waar u nog vele jaren elke dag door omgeven wordt in uw woning. Bent u momenteel op zoek naar nieuw behang, maar weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is op dit gebied? Geen probleem. Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

  • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasvezelbehang of glasvliesbehang

Wij, van Uwglasvezelbehanger.nl, bieden twee verschillende soorten behang aan: glasvezelbehang en glasvliesbehang. Houdt u van behang met structuur? Dan is glasvezelbehang wat voor u. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende soorten van een fijne tot een grovere structuur. U kunt de verschillende soorten glasvezelbehang hier vinden.

Naast glasvezelbehang bieden wij ook glasvliesbehang aan. Dit is behang met een gladde structuur. Glasvliesbehang is een ideaal alternatief voor stukwerk aangezien het vrijwel niet van elkaar te onderscheiden is en daarbij vele voordelen met zich meebrengt. Twijfelt u nog tussen glasvezelbehang en stucwerk? Wellicht kan dit artikel u helpen om de knoop door te hakken.

Behang verven

Zowel glasvezelbehang als glasvliesbehang is, nadat het is aangebracht, te verven in een kleur naar keuze. Wij werken voor de kleurafwerking van het behang met de verfsystemen van SPS en Sigma Coatings. Heeft u al nagedacht over de kleur van uw wanden? Wilt u uw muren wit laten of heeft u liever een gekleurde muur? Wij geven u graag kleurinspiratie.

Showroom

Mocht u de verschillende behangsoorten nou eens in het echt willen zien, schroom dan niet om langs te komen bij onze showroom. Indien u hier interesse in heeft, dient u wel van tevoren een afspraak te maken zodat we rekening kunnen houden met uw komst. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze showroom!

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:    Uw project in 4 stappen

    Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

    Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

    Stap 2: kom langs in onze showroom

    Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
    u zullen verrichten.

    Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

    We werken met kwaliteit
    producten en onze vakmensen
    hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

    Stap 4: de oplevering van uw woning

    Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

    Wij kunnen meer!

    Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

    Merken die wij gebruiken
    VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo