Renovlies behang nieuwbouw

Overweegt u om renovlies behang in uw nieuwbouwwoning aan te laten brengen? Goed idee! Renovlies behang is namelijk een ideale optie voor uw nieuwbouwwoning indien u op zoek bent naar een prachtige afwerking voor een lage prijs. Renovlies behang heeft geen structuur, waardoor uw muren er strak uit zullen zien. Gezien de gladde structuur van dit behang, is renovlies dan ook een ideaal alternatief voor stucwerk. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan renovlies behang.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen renovlies behang

Naast het feit dat renovlies behang dus een goede optie is als u wilt dat uw wanden er strak uitzien, zitten er nog meer voordelen aan kiezen voor renovlies behang. Zo is het behang erg stevig, waardoor het kan worden gebruikt om eventuele oneffenheden van uw muur weg te werken. Of het nu om scheurtjes of deuken gaat, renovlies behang zorgt ervoor dat uw muren er weer als nieuw uitzien. De naam renovlies is dan ook afgeleid van “renovatievlies”. Gezien de onregelmatigheden die dit behang kan wegwerken is deze naam dus erg toepasselijk.

Naast het feit dat het behang renoverend werkt, is het ook mooi dat het behang naadloos kan worden aangebracht. Zo is uw muur straks niet meer te onderscheiden van een strak gestucte muur. Wat ook nog goed is om te weten, is dat renovlies behang een veilige keuze is voor uw nieuwbouwwoning. Het behang heeft namelijk een brandvertragende werking. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel, toch?

Tot slot is het behang allergievrij en bevat het geen stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid en het milieu. Kortom, indien u kiest voor renovlies behang kunt u rekenen op een top resultaat en bent u ook nog eens verantwoord bezig.

Kosten renovlies behang

Wilt u meer weten over de kosten die renovlies behang met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool. Wij zullen de offerte binnen enkele minuten naar u mailen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent en of dit in uw budget past. Heeft u nog vragen over renovlies behang? Of heeft u een andere vraag over wandafwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo