Renovlies behang (laten) aanbrengen

Als u overweegt om renovlies behang aan te laten brengen, dan bent u bij Uwglasvezelbehang.nl aan het juiste adres. Renovlies behang is glasvezelbehang, maar dan zonder structuur en met papier. Dit type behang is tegenwoordig een populaire vorm van wandafwerking in nieuwbouwhuizen. Dit komt waarschijnlijk omdat er vele voordelen zitten aan renovlies behang. Muren die zijn afgewerkt met renovlies behang, ogen strak en vlak. Dit type behang is dan ook een perfect, én voordelig, alternatief voor stucwerk.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen van renovlies behang

Een van de voordelen van renovlies behang, is dat het brandveilig is. Voorheen werd renovlies behang dan ook veel terug gezien in ziekenhuizen en grote kantoorpanden. Hiernaast is het erg mooi dat er geen naden zichtbaar zullen zijn nadat het behang is aangebracht. Bij andere typen behang kan dit soms nog wel zichtbaar zijn, waardoor de muren minder strak zullen ogen. U heeft ook gewoon de mogelijkheid om het renovlies behang te verven naar een kleur naar keuze. Op die manier kunt het behang aanpassen naar uw eigen smaak.

Indien u na het lezen van deze informatie over renovlies behang enthousiast bent geworden, schroom dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen op onze website of een afspraak te maken in onze showroom.

 

Heeft u nog vragen over het laten aanbrengen van renovlies behang? Of kunnen wij u nog adviseren op het gebied van wandafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons online contactformulier, waar we altijd binnen 24 uur op uw vragen zullen reageren. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, of een mailtje sturen naar [email protected].

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo