Renovatie glasvezelbehang

Wanneer de wanden van uw woning zijn beschadigd en u deze weer als nieuw wilt laten ogen, dan kunt u dit op verschillende manieren aanpakken. Renovatie glasvezelbehang is uiterst geschikt om een egale wand te realiseren waar u vervolgens overheen kunt schilderen. Dit type behang is ontzettend stevig en heeft als groot voordeel dat beschadigingen snel worden weggewerkt en kleine oneffenheden worden geëgaliseerd. Daarbij doet het geen schade aan de uitstraling, het komt net zo over als normaal behang zoals u dat gewend bent.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is renovatie glasvezelbehang nou precies?

Renovatie glasvezelbehang bestaat uit papier dat versterkt is met vezels. Deze combinatie maakt het behang extra sterk, terwijl het dezelfde voordelen levert als regulier behang. Het behang is geschikt voor veel ruimtes en is ook nog eens overschilderbaar. Daarboven kunt u ervoor kiezen het behang ook van tevoren te laten schilderen. Zeker op oudere wanden kan het zorgen voor een betere, nettere uitstraling en een optimale bescherming van de wand. Renovatie glasvezelbehang kan kleine scheurtjes en deukjes in de wand wegwerken. Het vormt daarmee een uitstekend alternatief voor stucwerk. Renovatie glasvezelbehang is trouwens een eenvoudiger alternatief, want door de wand met dit behang af te werken weet u zeker dat u een consistente uitstraling krijgt zonder zwakke punten. Het behang wordt aangebracht met speciale lijm. Hierdoor hecht het beter en zorgt het voor optimale stevigheid. Een niet geheel gladde wand wordt met glasvezelbehang prachtig egaal en krijgt een duurzaam karakter.

Renovatie glasvezelbehang laten aanbrengen door Uwglasvezelbehanger

De kracht van Uwglasvezelbehanger.nl ligt niet alleen in het gebruik van hoogstaande materialen, maar ook in onze service. U kunt door heel Nederland op goede communicatie en flexibele planning rekenen. Onze dienstverlening telt voor zowel bestaande woningen als voor nieuwbouw, de keuze is daarmee aan u.

Eerst zelf de verschillende behangsoorten zien? Maak gerust een afspraak voor onze showroom! Heeft u al dringende vragen, bel dan gerust op 0570 57 36 64 of stuur ons een e-mail op [email protected].

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo