Nieuwbouw behang

Nieuwbouw behang is er in allerlei soorten en maten. Weet u al wat u wilt in uw nieuwbouwwoning? Of bent u nog op zoek naar het perfecte behang? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden namelijk zowel glasvezelbehang als glasvliesbehang aan. Glasvezelbehang is beschikbaar in verschillende designs, variërend van een fijne tot een grove structuur. Glasvliesbehang heeft een egale structuur wat ervoor zal zorgen dat uw wanden super strak zullen ogen. Dit type behang wordt dan ook vaak als alternatief voor stucwerk gebruikt. Glasvezel- en glasvliesbehang zijn allebei geschikt om overschilderd te worden, waardoor uw wanden geheel naar uw smaak afgewerkt kunnen worden.

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij zouden u willen adviseren om een professioneel bedrijf in te schakelen dat in staat is om de wanden van uw nieuwbouwwoning te behangen. Hiermee zelf aan de slag gaan zouden wij afraden. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en weten dan ook precies wat ze moeten doen. Als u hier zelf mee aan de slag gaat loopt u het risico dat er iets fout gaat tijdens het behangen, waardoor u vervolgens weer opnieuw kunt beginnen. U wilt toch ook dat uw behang in één keer goed hangt?

Afwerking behang

Ook voor de verdere afwerking van het door u gekozen behang bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het verder afwerken van uw wanden gebruiken onze vakmannen de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Deze verfsystemen staan bekend om hun hoge kwaliteit, waardoor uw muren perfect afgewerkt worden. Op onze website kunt u een aantal producten zien waaruit u kunt kiezen voor de afwerking van uw behang.

Totale kosten

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor de afwerking van uw wanden? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan op onze website. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning en wanden, sturen wij u de offerte per mail. Zo weet u dus binnen een paar minuten waar u aan toe bent! Handig, toch?

Heeft u nog vragen over het laten behangen van de wanden van uw nieuwbouwwoning? Of wilt u meer weten over de verdere afwerking van het behang? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo